Lekkerder in je vel dankzij Cameron Diaz

bodybookDit vind ik echt zoooooooooooooooo leuk! Een boek voor jou van Cameron Diaz om je lekkerder in je vel te voelen. Volgens Cameron is iedere vrouw anders. Je lichaam heeft sterke kanten en mindere kanten. We zijn niet allemaal een model of een actrice met mooie haren en hagelwitte tanden, maar we hebben allemaal het perfecte lijf in ons: het voor ons optimale lichaam.

Cameron Diaz laat in Het Body Book zien hoe je op kunt bloeien als vrouw door gezond te eten, regelmatig te bewegen en van jezelf te houden.  Zeker dat laatste zorgt voor een stralende zelfverzekerde verschijning.

Voor wie nu denkt dat Cameron Diaz makkelijk praten heeft, gezegend met een droomlijf: ook zij kende haar onzekerheden en kampte onder meer met ernstige acne. Pas toen ze leerde om beter voor zichzelf te zorgen en van haar eigen lijf te houden, werd ze een gevierde actrice.

Het Body Book is opgedragen aan jouw lichaam en verzekert je een geweldig lijf; omdat elke vrouw mooi is als ze op haar best is – ook jij! Zorg dat je mooiste versie naar buiten komt!

Cameron Diaz is een Amerikaanse actrice. Ze werd genomineerd voor een Golden Globe voor haar rollen in films alsThere is something about Mary en Being John Malkovich. De pers roemde haar boek vanwege de charmante boodschap en de inhoudelijke kwaliteit.

Het Body Book
Auteur: Cameron Diaz
Prijs: € 24,99
ISBN: 9789021557748
Verschijnt op: 14 oktober 2014
Kosmos Uitgevers

Lees ook:Deze celebs tonen trots make-up loze selfies
Lees ook:Cameron: 40 & bloedmooi!
Lees ook:Marilyn Monroe is de meest sexy blondine!
Lees ook:Een killerbody in 12 weken met fitqueen Fajah Lourens
Lees ook:Angelina Jolie, Halle Berry en Madonna…plastic fantastic of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>