Cameron: 40 & bloedmooi!

Als er iemand goed uitziet op haar 40ste dan is het wel actrice Cameron Diaz! Wat een beauty!

Op zaterdag 24 november is Cameron Diaz te gast bij Graham Norton. Graham hoort alles over haar nieuwste film maar wil na alle speculaties ook het fijne weten over haar 40ste verjaardagsdate met Tom Cruise.

Cameron’s nieuwe film ‘Gambit’ was voor haar een flinke uitdaging. “Ik was doodsbang om te werken met een Britse cast. Zij beheersen de Engelse taal extreem goed. Ik kom daarentegen uit Long Beach California en talen zijn voor mij een uitdaging.’ De film gaf haar wel de kans om samen te werken met Tom Courteney, op wie ze nogal dol is. ‘Ik ben heel erg gek op hem. Hij is een charmante, hilarische man.’

 Het is niet de eerste keer dat Cameron voor een oudere man valt. Als Graham haar herinnert aan een eerdere uitzending waarin ze te gast was, beseft ze zich iets. “Blijkbaar heb ik een issue. Ik gedroeg me schaamteloos met Sir David Attenborough.  Ik hou van die man.”

Na alle geruchten wil Graham uiteraard weten hoe het nou zit tussen haar en Tom Cruise. Hebben ze echt een date gehad? Cameron zegt erover; “Ik liep toevallig tegen Penelope Cruz, Javier (Bardem), Tom en zijn zoon aan in een hotel. We besloten met zijn allen te gaan eten. Op middernacht riep ik, ‘Ik ben 40!’ dus namen we foto’s en namen daarna afscheid. Sindsdien heb ik hem niet gezien en voordat ik het weet ben ik met hem aan het daten, is het aan en zit hij achter me aan.”

 The Graham Norton Show met Cameron Diaz wordt op zaterdag 24 november om 22.05 uitgezonden op Comedy Central

Lees ook:Lekkerder in je vel dankzij Cameron Diaz
Lees ook:Marilyn Monroe is de meest sexy blondine!
Lees ook:Deze celebs tonen trots make-up loze selfies
Lees ook:Sharon vond haar muts niet mooi
Lees ook:Probeer eens het kapsel van Jennifer Lopez!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>