Balotelli blijkt groot fan van Badr

 

Op 17 mei aanstaande gaat Badr Hari dit jaar voor het eerst weer de ring in. Deze keer doet hij dat in Nederland. De kickbokser stond ruim twee jaar geleden voor het laatst op een vechtgala in Nederland. Op het aankomende gala gaat hij de strijd aan met zwaargewicht Ismael Londt in het Indoorsportcentrum in Eindhoven. Volgens de organisatie ‘de gebroeders Gunyar’ wordt deze partij het hoogtepunt van het A1 World Combat Cup-gala.

De eerste supportfilmpjes voor Badr’s aankomende wedstrijd verschijnen inmiddels op Youtube. Deze keer krijgt hij support van topvoetballers Mario Balotelli, Ricardo Kaká en Adel Taarabt. Eerder maakten de topvoetballers  van Real Madrid  te weten Cristiano Ronaldo, Marcelo en Karim Benzema al een supportfilmpje voor de kickbokser. Ze deden dat door hem geluk te wensen en daarna een kickbokshouding aan te nemen. Deze keer hebben de voetballers van AC Milan eenzelfde filmpje gemaakt. Balotelli zegt: “Badr good luck for your next fight”, en voegt er daarna een enthousiaste kreet aan toe.

Londt en Hari stonden eigenlijk vorig jaar maart al op het punt elkaar te treffen in de halve finale van de K1 World Grand Prix in Zagreb, maar Badr liep destijds voetletsel op in de kwartfinale tegen Zabit Samedov uit Azerbeidzjan.  Hari was voor het laatst in de ring te zien in november vorig jaar bij het Legend 2 Gala, hij versloeg toen de Rus Alexei Ignashov in Moskou .

badr

Lees ook:Badr Hari traint weer
Lees ook:Hot, hot, hot: foto’s van keihard trainende Badr en Rico
Lees ook:Hoe vind jij Badr met baard?
Lees ook:Badr kiest voor klassiek wit gips
Lees ook:Hoe zit dat met Badr’s imago?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>