Badr Hari traint weer

Kickbokser Badr Hari  blijkt weer volop aan het trainen te zijn. Twitteren doet hij ook weer, als is hij daar niet heel erg actief. Sowieso blijkt B.H. online een man van weinig woorden te zijn. Zijn berichten omvatten veelal niet meer dan een of twee woorden waarin hij kenbaar maakt dat hij weer terug is en dat het goed met hem gaat.

Woensdag heeft de vechtsporter een actie foto op z’n eigen twitter gepost. Z’n tegenstander in de ring blijkt de bekende kickbokser Gökhan Saki te zijn. Diezelfde vechtsporter heeft dinsdag meerdere foto’s van zichzelf en Badr in de Gym gepost.

Vechtsportsite liverkick.com heeft er ook melding van gemaakt dat de onlangs vrijgelaten K-1 fighter weer aan het trainen is. Ze omschrijven Badr als een skinny jongere versie van zichzelf. Volgens Badr’s advocate Benedicte Ficq zou hij in detentie ook meer dan twintig kilo afgevallen zijn. Dus dat hij magerder is, kan goed kloppen.

Er is nog nergens te lezen wanneer de vechtsporter weer in de ring zal staan. Gokhan Saki heeft op 6 april een wedstrijd in Turkije.

Hoe de zaak omtrent B.H. verder afloopt, is nog onbekend.

foto: Badr Hari/ Twitter

 

Lees ook:“Badr, mag ik met je op de foto?”
Lees ook:Hot, hot, hot: foto’s van keihard trainende Badr en Rico
Lees ook:Hoe vind jij Badr met baard?
Lees ook:Hoe zit dat met Badr’s imago?
Lees ook:Het ‘Badr Bajes’ dieet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>