Zanger Neyo wordt veganist in 2013

Op 31 december 2012 maakt Ne-Yo de balans op. De zanger vraagt aan zijn fans of zij nog goede voornemens hebben voor het nieuwe jaar. Ne-Yo zelf heeft er in ieder geval wel een: hij wordt veganist.

“Ik ga proberen om veganistisch te eten. Het is een discipline test”, aldus de Because of You-zanger via Twitter. En hij maakt duidelijk dat het geen makkelijke stap is. Hij mag namelijk geen vlees, zuivel of andere dierlijke producten meer eten. “Ik kijk er niet naar uit. Wens me succes.”

Veganisme & gezondheid:

Wat de vraag betreft of het veganistische voedingspatroon gezonder is dan dat van de ‘alleseter’, kan van belang zijn, dat wetenschappelijk is aangetoond, dat vegetariërs minder vaak ziek zijn en een langere levensverwachting hebben, dan vleeseters. Ook vegetariërs gebruiken immers hoofdzakelijk plantaardig voedsel; het enige verschil met veganisten is, dat dezen ook geen melk(-producten) en eieren tot zich nemen. Deze zijn echter, zoals boven al vermeld, prima te vervangen door plantaardige alternatieven.

Lees ook:Meest sexy vegatariër
Lees ook:In shape met Toffee shakes!
Lees ook:Je eet minder als er een man bij je aan tafel zit
Lees ook:Voel me gezonder na een maand ‘Herbalifen’
Lees ook:Inge Schrama is de meest sexy vegatariër !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>