Voel me gezonder na een maand ‘Herbalifen’

Ongeveer een maand ben ik enthousiast aan het ‘Herbalifen’ geslagen. Ik heb er maar een werkwoord van gemaakt, want het voelt als een onderdeel van mijn leven en daarbij is Herbalife ook geen maaltijdvervanger, maar bevat het een groot assortiment aan voedings- en gewichtbeheersingsproducten.

Ik kan nu wel zeggen dat ik me behoorlijk goed voel bij het nemen van de Herbalife Shakes en aanverwante producten. Normaal gesproken heb ik last van een ontzettend lage weerstand. Er hoeven maar een paar mensen om me heen te kuchen of te niezen…en het is raak, ik word dan ziek en vaak loopt dat zo uit de hand dat er koorts bij komt kijken. Dat is vervelend, want ik werk bij een televisiezender en met onze redactie maken we dagelijks drie live programma’s. Ziek zijn is niet alleen lastig voor jezelf, maar ook niet fijn voor je collega’s.

Voordat ik met Herbalife begon, heb ik er van alles geprobeerd om mijn weerstand up te graden. Van nooit fruit eten, naar gedwongen twee tot drie stuks per dag (heb gewoon niet veel met fruit). Ik ben daarnaast dagelijks multivitaminen en vaak ook extra vitamine C gaan slikken. Drink liters groene thee, veel water en mijn enige minpunt is dat ik af en toe een Cola Zero-tje pak, ongeveer 1 blikje per dag. Wijn drink ik soms, maar zeker niet dagelijks. Als ik het drink probeer ik niet meer dan twee glazen te nemen. Koken doe ik ongeveer vijf a zes keer per week. En als ik kook dan is dat nooit frituur, maar altijd mager vlees (kipfilet, biefstuk, rundergehakt), rijst of volkorenpasta en groene groente. Daarbij ben ik ook geen nachtbraker. Meestal lig ik rond tienen in bed. Maar mijn weerstand bleef belabberd en dat frustreert.

Via via ben ik nu dus in contact gekomen met Herbalife. Ik ken het heel mijn leven al, maar associeerde het altijd met een product om af te vallen. Ik wist niet dat het nog veel meer voor een persoon zou kunnen betekenen. Behalve je gewicht op een gezonde manier onder controle houden, kun je je dus ook fitter en gezonder voelen en een betere weerstand ervan krijgen. Althans dat is wat IK nu ervaar!!

Herbalife’s visie luidt niet voor niets: “Changing people’s lives”

Nu een maand verder waarbij ik dagelijks probeer twee Herbalife shakes te nemen in plaats van ontbijt en lunch, met drie keer per dag en 1 vitaminepil en 2 kruiden/vezeltabletten en een verantwoord fantastish verslavend lekker tussendoortje in de vorm van een smakelijke Proteïnereep, begin ik te beseffen dat ik me een stuk gezonder in mijn vel voel. Mijn moeder merkte laatst zelfs op dat mijn haren glanzden en dat mijn huid er lange tijd niet zo goed uit heeft gezien. Al deze positieve zaken geven me het gevoel dat Herbalife voor mij misschien weleens een blijvend iets binnen mijn voedingspatroon zou kunnen gaan uitmaken. Uiteraard ga ik de komende tijd nog verder met deze levensstijl en hou ik jullie regelmatig op de hoogte van mijn bevindingen.

 

Lees ook:Herbalife week 1 – afgevallen & fitter
Lees ook:Slaap je mooi!
Lees ook:Verslavend & gezond: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Feestdagenkilo’s? Ik ben geen grammetje aangekomen #Herbalife
Lees ook:Fitte ogen drankje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Voel me gezonder na een maand ‘Herbalifen’

  1. Jac. Lammers

    Hoi Maaike, Ook op deze manier probeer ik maar met je in contact te komen. Heb je nog aan morgen gedacht? Wil je even op mijn mobiel 06 2311 0198 laten weten? Thanks

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>