Whitney Houston wordt niet mooier van al dat gerook

whouston1Whitney Houston weigert met roken te stoppen. De stem en het uiterlijk van de zangeres gaan ernstig achteruit. Volgens haar team ligt de oorzaak daarvan aan het feit dat Whitney rookt. De diva zelf ziet het probleem niet zo: “Whitney zei dat het haar niets doet dat ze kritiek krijgt of wordt uitgelachen. Als dat zo is, is dat de weg die ze moet bewandelen en is het Gods plan.”

De afgelopen week verschijnen er steeds meer verhalen en filmpjes op internet over Whitneys beroerde zangkwaliteiten. Zo zouden fans al boos zijn weggelopen tijdens haar concert in Sidney. Ook zijn op deze beelden te zien, dat de koning van de hoge noot allang niet meer alle snaren zuiver weet te raken.

Bronnen melden aan Showbizspy dat Whitney de ernst van de zaak niet in ziet en alle goedbedoelde adviezen met een brandende sigaret tussen haar lippen wegwuift.

bron: bruno.nl

Lees ook:Whitney wilde een facelift, maar kreeg hem niet
Lees ook:Whitneys laatste beautyrituelen
Lees ook:Voor vrouwelijke jagers: Bruno Banani Made for Women
Lees ook:Billboard Julian Moore verboden in Venetië
Lees ook:Lindsey Lohan verliest haar looks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>