Whitneys laatste beautyrituelen

Nog steeds dringt het niet tot ons door dat Whitney er niet meer is. Zij was zo’n fantastische en mooie vrouw. Op website TMZ is een paar dagen geleden een foto van de badkuip opgedoken waarin Whitneys levenloze lichaam gevonden werd. Uit de foto blijkt duidelijk dat zij er een bepaald badritueel op nahield. Zo gebruikte ze een handdoek om haar haren droog te houden wanneer ze in bad ging en lag er een leeg jus-schaaltje in de badkuip. Volgens insiders zat daar olijfolie in waarme Whitney haar huid zijdezacht hield.

Op radaronline was vrijdag overigens een verhaal te lezen dat Whitney twee weken voor haar dood een plastisch chirurg geconsulteerd had. Ze zou een facelift hebben gewild, maar de arts in kwestie weigerde deze uit te voeren, omdat Whitney in een slechte lichamelijke conditie verkeerde.

Whitney Houston wordt zaterdag begraven.

foto: TMZ

Lees ook:Whitney wilde een facelift, maar kreeg hem niet
Lees ook:Priscilla Presley slachtoffer van slechte chirurg
Lees ook:Beyoncé digitaal gefacelift….
Lees ook:Pls.chirurg Leo Peter van der Weij opent kliniek in Belgie
Lees ook:Angelina Jolie schaamt zich niet voor haar rimpels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>