Lindsey Lohan verliest haar looks

lindsay-lohan-drunkLindsay Lohan had met haar nieuwe haarkleur en azuurblauwe contactlenzen echt haar best gedaan, maar toch zag de actrice er weer afgeleefd en brak uit toen ze laatst de taxi inrolde. De 23-jarige vertelde recentlijk in The Sun dat ze wat op zich zelf zou gaan letten. Yeah right!

Deze week haalde papa Lohan de headlines door te zeggen dat hij een team bodyguards op stand-by had staan om zijn dochter te beschermen. “Wanneer de paparazzi iets verkeerd doen, sta ik er de volgende dag met een bende bodyguards en dan pak ik jullie” waarschuwde Michael Lohan de pers.

Michael deed deze uitspraak, nadat er foto’s van Lindsay liggend tussen een paar cactussen, opdoken. De actrice beweerde dat een fotograaf haar in de cactussen geduwd had, maar volgens omstanders was La Lohan stomdronken en viel ze daardoor. Recente foto’s van Lindsey’s nieuwe look kun je op www.bruno.nl zien.

bron: bruno.nl

Lees ook:Heeft Lindsay Lohan photorexia?
Lees ook:‘Lindsay Taylor’
Lees ook:Met opgespoten lippen de bak in !
Lees ook:Lindsay Lohan is trots op haar opgespoten lippen
Lees ook:Lindsay Lohan poseert met bloed….mooi is anders!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>