Morgen 1+1 gratis op alle make-up

30 april geen nationale feestdag meer? Wel bij Kruidvat! Alle Kruidvat filialen in Nederland zijn op woensdag 30 april extra lang geopend: van 17.00 tot 20.00 uur. Ideaal als je na werktijd nog inkopen wilt doen. Bovendien kunnen make-up liefhebbers naar hartenlust shoppen. Tijdens deze koopavond geldt namelijk een aanbieding die je niet wilt missen: 1+1 gratis op alle make-up.

Beautyfans opgelet: dit is de kans om je make-up collectie voordelig compleet te maken! Bij aankoop van één make-up artikel naar keuze krijg je er een tweede product naar keuze gratis bij. Alle combinaties zijn mogelijk. Van Catrice tot MUA en van Maybelline tot L’Oreal. De korting wordt verrekend als 50 procent kassakorting*. Wil je weten welke merken make-up waar verkrijgbaar zijn? Klik dan hier voor meer informatie.

* Keuze uit alle make-up. Alle combinaties mogelijk. Maximaal 10 artikelen per klant. Niet in combinatie met andere acties. Korting wordt verrekend als 50 procent kassakorting.

Lees ook:Leg je moeder in de watten
Lees ook:1+1 gratis op alle make up
Lees ook:Vette korting op je make-up bij Kruidvat!
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:1 + 1 GRATIS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>