Vette korting op je make-up bij Kruidvat!

Tijd voor een nieuwe mascara of zin om je make-up collectie uit te breiden met nieuwe trendy zomerkleuren? Kruidvat geeft 50 procent korting op alle make-up artikelen. De spectaculaire korting is geldig van donderdag 28 april t/m zondag 1 mei. Van romantische pasteltinten, tot opvallende felle kleuren, bij Kruidvat kun je de nieuwste zomerse make-up kleuren nu met hoge korting aanschaffen. Het voordeel geldt voor alle make-up merken die bij Kruidvat verkrijgbaar zijn. Producten van de merken Max Factor, Maybelline New York, L’Oréal Paris, Rimmel London, maar ook artikelen van de exclusieve merken Catrice, essence, Gosh en het nieuwe merk NYC worden voor slechts de helft van de prijs aangeboden.

Lees ook:1 + 1 GRATIS
Lees ook:Morgen 1+1 gratis op alle make-up
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Sla vanavond je slag, Douglas geeft vette korting!!
Lees ook:Georgia May Jagger steelt show premiere the Great Gatsby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>