De perfecte basis voor een prikkie

Qua make-up is een goede basis is net zo belangrijk als je outfit zelf. Want zelfs met de meest fantastische combinatie kun je totaal de plank misslaan als de basis niet goed is. En datzelfde geldt voor make-up. Zie de nieuwe primer van NYC Color maar als basis voor je huid.

Voor alle goede dingen in het leven is een goede voorbereiding essentieel. Zonder een basiscoating zou een nagellak veel minder lang blijven zitten en zou dit lang niet zo’n mooie finish hebben. De nieuwe primer doet hetzelfde voor de huid. De primer verandert letterlijk de textuur van je huid: lijntjes worden minder zichtbaar, onzuiverheden worden gemaskeerd en donkere kringen en grove poriën worden gecamoufleerd. De lichtreflecterende parels in de formule laten de huid stralen, vitamine E beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen en een scala aan verzachtende bestanddelen maakt de huid gladder, zonder dat deze gaat glimmen. De innovatieve formule zorgt bovendien voor een diepe hydratatie van de huid en blijft de hele dag lang perfect zitten.
Deze satijnzachte, luchtige primer draag je onder je favoriete foundation en transformeert je huid in een oogwenk van goed naar fantastisch! Je huid krijgt een elegante, gezonde en zijdezachte finish en voelt perfect glad en heerlijk luxe aan. Dit ultieme accessoire voor je huid is geschikt voor alle huidtypes.
Een echte New York-fashionista kan niet zonder accessoires met stijl. De NYC Color Primer zit in een handig slank tubetje dat perfect in elk make-uptasje past. De formule laat zich heel makkelijk mooi gelijkmatig aanbrengen op de huid.
De NYC Color Primer transformeert zelfs de meest vermoeide teint, waardoor de doffe huid weer tot leven komt en gaat stralen. Met deze perfecte basis voor je huid mag je gezien worden!
Adviesprijs €3,49
Verkrijgbaar vanaf oktober 2013 bij Kruidvat

Lees ook:De basis telt als geen ander
Lees ook:Van deze primer ga je houden!
Lees ook:Banana powder en andere musthaves
Lees ook:Laat je huid in 60 seconden stralen
Lees ook:Never without my primer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>