Banana powder en andere musthaves

Het fijne aan Etos is dat ze regelmatig prettige make-up producten lanceren die en trendy en betaalbaar zijn. Check deze vier nieuwe make-up producten en haal de visagist in jezelf naar boven.Ook voor de nieuwste en meest trendy make-up producten is Etos het go-to adres. Etos make-up staat voor kwaliteit met een vriendelijke prijs en dankzij de prachtige verpakking en musthave producten is het een beautymerk om hebberig van te worden.

Dit seizoen breidt Etos haar make-upcollectie uit met de populaire Banana powder (Kim Kardashian kan niet zonder) en een Eyebrow Palette met alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen perfect te definiëren. Daarnaast introduceert Etos de Eyeshadow primer illuminating die ervoor zorgt dat je oogschaduw perfect en langdurig blijft zitten en ook een illuminating finish geeft. En last but not least heeft Etos ook nog eens 5 nieuwe kleuren Color Care lipsticks ontwikkeld, in dé trendkleuren van dit moment. Met deze musthave lipsticks maak je jouw look helemaal compleet!

Nieuwe trend: Banana powder

Banana powder ~ vanaf 26 september verkrijgbaar

De nieuwste hype in make-up land is banana powder! Gebruik de zijdezachte, losse poeder als highlighter of all over om je make-up te fixeren en voor een flawless finish. Bevat ultrafijne, licht reflecterende pigmenten voor een prachtige glow. 5.99

Eyebrow Palette ~ vanaf nu verkrijgbaar

In dit wenkbrauwpalet zitten twee poeders – een donkere en een lichte – en een wax. De donkere poeder gebruik je aan het einde van de wenkbrauw en de lichte kleur aan het begin, om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te creëren. De gekleurde wax is om te fixeren. Verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Brown. 5.99

Eyeshadow primer illuminating ~ vanaf nu verkrijgbaar

Deze speciale primer voorkomt dat oogschaduw in de lijntjes gaat zitten en houdt je oogmake-up langdurig op zijn plaats. Maakt tevens de kleur van je oogschaduw intenser en geeft een illuminating finish. 3.99

Tip: de Eyeshadow primer is ook los te gebruiken als highlighter onder de wenkbrauw of voor een subtiele shimmer op het bewegende ooglid.

Lipstick ~ vanaf 1 september verkrijgbaar

De Color Care lipsticklijn krijgt 5 nieuwe kleuren. 3 nudes: Desert Rose, 50 Shades Of Nude en Kylie’s Fav en 2 trendkleuren: Rebel en Pretty Liar. De lipsticks geven een intense kleur en hydrateren de lippen tegelijkertijd. 3.99

 

Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Met een lekker bruin koppie de winter door
Lees ook:Laat je wangen shinen
Lees ook:Smokey eyes stap voor stap
Lees ook:Kijk me aan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>