Van deze primer ga je houden!

Met een primer kun je je make-up werkelijk perfect krijgen. Je bent iets langer bezig met je look, maar uiteindelijk profiteer je er met een primer ook langer van! Je huid oogt gladder, de make up hecht beter en blijft langer zitten en je zult minder snel een glimworm effect krijgen.

Goed nieuws, want Estée Lauder heeft 3 nieuwe  Perfecting Primers welke zijn verrijkt met technologisch geavanceerde formules en bestanddelen die de huid beloven te perfectioneren en het ultieme canvas beloven te creëren voor een onberispelijke make-up. We horen je denken: dat wil ik!

De Smoother Universal Perfecting Primer is geschikt voor alle huidtypes. Heb je een normale, gemengde en droge huid? Dan is de Illuminator Radiant Perfecting Primer + Finisher perfect voor jou. De Mattifier Shine Control Perfecting Primer + Finisher kun je gebruiken als je een normale, gemengde en vette huid hebt.

Nog even geduld, want de nieuwe Perfecting Primers zijn vanaf 27 maart 2017 verkrijgbaar bij alle Estée Lauder-verkooppunten en online op www.esteelauder.nl.

De drie verschillende primers zijn verkrijgbaar in 30ml voor € 38,-

Lees ook:De perfecte basis voor een prikkie
Lees ook:De basis telt als geen ander
Lees ook:Welkom fluwelen snoetje
Lees ook:Wow wat is je huid gaaf!
Lees ook:Never without my primer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>