This summer it is: Paris Etnic Chic!

Deze zomer pakt Bourjois uit met een hele bijzondere make-up collectie welke is geïnspireerd op de smeltpot van wereldculturen en de modeshows. Zeer kleurrijk en om absoluut vrolijk van te worden! Een uitnodiging om te reizen voor een vrije vrouw, de Parisienne. Een paspoort naar andere beauty oorden!

Bij Bourjois heeft elke nieuwe kleur een nieuw verhaal… Paris Ethnic Chic haalt haar kracht uit het hart van het luxe wereldwijde kleurenpalet. Het is een combinatie van symbolen, motieven en schaduwen verzamelt op de ‘catwalks’, afgestemd om Parisian trendsetters en wereldwijde ‘fashionistas’ te verleiden.

Paris Ethnic Chic biedt een mix van heldere en pure kleuren aan. Fel en bruisend oranje, ‘electric’ turquoise blauw, diep mat denimblauw en exotisch ‘hot’ fuchsia gecombineerd met een energiek goudkleurig khaki, de ‘it kleur’ van de look. Een eigentijdse, dynamische kijk op dit nieuwe, moderne verhaal over de ambitieuze reizen van een Parijse vrouw op zoek naar schoonheid afkomstig uit nieuwe oorden…

Contour Clubbing Waterproof Eyepencil 

Een oogpotloodje mag nooit in je handtas ontbreken.

Makkelijk in gebruik. Het is de perfecte bondgenoot voor ‘longlasting’ smokey eyes! De waterproof formule, zorgt ervoor dat het niet vlekt en dat het zelfs tijdens de ‘heetste’ avonden op zijn plek blijft zitten. De zeer zachte textuur zorgt voor een rijk lijntje die de ogen omringt en het blijft perfect op zijn plek zitten totdat je het verwijdert.

Verkrijgbaar in 6 kleuren te weten: No61 Denim Pulse (marineblauw), No62 So Kaki’sMatique (kaki), No63 Sea Blue Soon (opvallend lichtblauw), No64 Exub’Orange (brons), No54 Ultra Black (gitzwart), No57 Up and Brown (beschaafd diep zwartbruin)

Wonder nagellak, droogt binnen 5o seconden!

Gelakte nagels maken je look compleet.

Een manicure is nog nooit zo eenvoudig geweest! Dankzij de panoramische kwast die aangepast is aan de vorm van de nagel, breng je e ciënt jouw Bourjois 1 second nagellak aan in één laag. Het droogt binnen 50 seconden*, dankzij de gel formule! Een perfect en ongelofelijk glanzend resultaat, zonder dat je het hoeft bij te werken, verkrijgbaar in 3 nieuwe tinten geïnspireerd op de meest populaire fashion shows.

* gebruikerstest van 33 deelnemers

* wetenschappelijke test van 33 deelnemers

Verkrijgbaar in 4 kleuren te weten: No54 Blu-tiful (diepblauw), No54 Diabol’Orange (heerlijk oranje), No59 Fuschianista (fuschia), No57 Kakidyllic (kaki kleur)

Color Boost Lipstick

Wat is een mond zonder lipstick? Kleurloos toch?

Met haar lichte en smeltende formule geeft Color Boost een perfect gelijkmatige kleur en hydrateert het de lippen tot 10 uur lang. Haar lichte en niet-plakkende textuur maakt de lippen soepel, voor een aangename sensatie. Ideaal voor de zomer! Dankzij de SPF15 en de gegarandeerde waterproof ‘stay-on’ kleur. Intense kleuren, die je van zonsopgang tot zonsondergang kunt dragen.

Verkrijgbaar in 2 kleuren te weten: No10 Lolli Poppy (fris oranje), N06 Plum Russian (sexy donkerrood)

De prijzen: 

CONTOUR CLUBBING WATERPROOF EYE PENCIL • 1,2 gr – € 8,49* NIEUW 61 Denim’pulse, 62 So kaki’smatique, 63 Sea blue soon, 64 Exub’orange | 54 Ultra black, 57 Up and brown

1 SECONDE NAIL ENAMEL • 9 ml • € 8,49* NIEUW 57 Kakidyllic, 58 Diabol’orange, 59 Fuchsianista | 54 Blue-tiful

COLOR BOOST LIPSTICK • 2.75 gr • € 9,99* NIEUW 10 Lolli poppy | 06 Plum russian

SILK EDITION TOUCH UP UNIVERSAL POWDER • 7.5 gr • € 15,29*NIEUW Universele transparante tint

*adviesverkoopprijs

De PARIS ETHNIC Chic Summer Look 2016 is verkrijgbaar bij de geautoriseerde BOURJOIS verkooppunten

Foto credits: model shot

Fotograaf: Bruno Juminer

 

 

Lees ook:Chic Pink op je nagels!
Lees ook:De 100% fashion lipstick!
Lees ook:Shine erop los!
Lees ook:Paris Bubble Chic
Lees ook:Kijk haar eens shinen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>