Kijk haar eens shinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooie glanzende lippen die ook nog eens verzorgd worden zijn een must voor elke vrouw, check daarom de nieuwe ck one shine lipstick . Dit pareltje onder de lipmusthaves combineert de voordelen van een lipgloss, een lipbalm en een lipstick samen in één geweldige innovatie. Hoe goed wil je het hebben! Love your life!

De ck one shine lipstick, die verkrijgbaar is in 12 krachtige, heldere kleuren, creëert een oogverblindende glans met een glossy finish terwijl de vochtregulerende formule de lippen hydrateert en verzacht, voor een langdurig comfortabel gevoel. ck one shine lipstick verandert je look door zachte, sexy lippen met een glossy finish.

de collectie:

De musthave is verkrijgbaar in 12 fijne kleuren:

100 frenzy, 110 twisted, 120 rave, 200 rush,  210 high, 400 rockin, 500 naughty, 510 spiked, 600 alarm, 710 blis,s 800 naked &  810 blow

Ck one shine lipstick verpakking is geïnspireerd op luxueuze, zwarte texturen. het moderne contrast tussen mat zwart en witte glossy glans ontwikkelde zich tot een bijzonder zwart-wit silhouet met een ruw glanzend effect.

ck one color shine lipsticks

zijn vanaf begin maart 2013 exclusief verkrijgbaar bij douglas kalverstraat 71 amsterdam en via www.douglas.nl 

Met welke kleur ga jij de wereld verleiden?

Lees ook:Feel lovely with the Very Vintage collectie van PUPA!
Lees ook:Verleid met ‘Melting Pink’
Lees ook:Beste lipstick so far getest
Lees ook:Instant glamorous rode lippen met de ‘Power of Red’
Lees ook:Shine erop los!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>