De 100% fashion lipstick!

Met deze nieuwe lipstick, getest en goedgekeurd door moderedactrices, neemt Bourjois je mee naar de top van de modewereld. Pure en schitterende kleuren, een kant- en- klare, ultiem smeltende textuur, gladde en goed gehydrateerde lippen, in 18 IT-tinten!

Hij is er in 18 uiterst modieuze tinten:

Met ¼* aan rijke kleurpigmenten** vind ROUGE EDITION de schittering opnieuw uit! Een nieuwe schittering omvat de kleuren, laat de nuances vibreren en biedt een bescheiden dekking, volledig vormbaar naar wens. Verrijkt met Orchideebloem- extract presenteert ROUGE EDITION een verrassende smeltende textuur, ideaal glad en buitengewoon comfortabel met 10u hydratatie***, voor lippen die klaar zijn om te defileren op de mooiste catwalks!  In de geschiedenis van de lippen heeft men nog nooit over zo’n garderobe beschikt! Een pure en schitterende kleur en een semi-glanzende finish maken van ROUGE EDITION één van de meest verlichte verschijningen, voor een glimlach op de top van de trends! Daarbij is het goed voor je lippen! Dankzij de ultrasmeltende, gladde textuur en rijke formule van ROUGE EDITION zijn de lippen glad, perfect gehydrateerd en beschermd en worden rimpeltjes verminderd.

De ROUGE EDITION garderobe, 18 tinten ontstaan uit catwalkshows

Voor elke vrouw, voor elke stijl en voor elke smaak komt , onderverdeeld in 3 trendy kleurfamilies!

Ga jij voor de Preppy, Color Block of Night Out Look.

meer info op www.bourjois.nl

Lees ook:Toplipstick!
Lees ook:Schitter met Bourjois Night Lights in Paris
Lees ook:Je lijkt wel….door de zon gekust
Lees ook:Ultiem rood
Lees ook:Shine met de nieuwe Rimmel lipsticks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>