Voor vrouwen die verzot zijn op make-up: ‘Be Creative make up’

myphoto‘Mooi zijn’ heeft vandaag de dag vele gezichten. Vroeger waren de normen voor het ideaalbeeld van schoonheid een absolute waarde, die door de eeuwen heen onveranderd bleven. Tegenwoordig vloeit onze perceptie van schoonheid over in de facetrijke trends die elkaar opvolgen in het ritme van de modeseizoenen en zich telkens weer heruitvinden. Van nude tot de flashy eighties, vandaag de dag mogen vrouwen zichzelf mooi vinden in talloze vormen. Zou ‘mooi zijn’ in die context uiteindelijk niet gelijkstaan aan ‘jezelf zijn’? En zou je die schoonheid dan niet gewoon jouw gemoedstoestand en jouw verlangens van het moment kunnen laten volgen? Nu is ‘jezelf zijn’ ook een missie met vele aspecten. De hedendaagse vrouw is immers beurtelings een natuurlijke mama, een working girl, een verleidelijke Lolita, of een sophisticated lady. Ze verwacht van haar make-up dat die uiting kan geven aan al die verschillende facetten van haar persoonlijkheid. Met haar make-up palet wil ze een expressief gezicht creëren dat haar emoties laat spreken. Voor al deze Vrouwen is er nu de nieuwe make-up lijn: Be CreatiVe make up, omdat Vrouwen ziCh Vrij willen Voelen.

De feiten op een rijtje

Nieuwe trends in het gedrag van de vrouwelijke consument op het gebied van make-up.

- Vrouwen Veranderen Vaak

Vrouwen hebben nieuw gedrag ontwikkeld als het gaat om hun make-up. Ze durven meer gevarieerde make-up te gebruiken en beschouwen het aanbrengen van make-up als een speelse activiteit. Ze willen graag verandering en afwisseling, de kleur van hun lippenstift afstemmen op hun outfit, of juist spelen met contrasten. Ze laten zich in de zomer verleiden tot flashy eyes en kiezen ’s avonds voor de ultieme smokey eyes. Ze spelen voortdurend met hun oogopslag en hun glimlach.

- Lux’up Your life

Make-up is tegenwoordig ook een gelegenheid om een nieuwe relatie met luxe te ontwikkelen: een leuke lippenstift opendraaien en je mond karmijn- rood stiften, is als de perfect accessoire kiezen bij je outfit. Je kunt geen tien verschillende avondjurken in de kast hebben hangen, maar je kunt wel gemakkelijk tien verschillende kleuren nagellak hebben, die je afwisselt als een accessoire. De moderne vrouw beheerst die kunst van de transformatie, want het geeft haar een tikje extra luxe, het zoete gevoel van haar leven in eigen hand te hebben.

- Hightech Beauty

Cosmeticalaboratoria ontwikkelen formules waarmee je aan elke mogelijke wens kunt voldoen, alle texturen kunt egaliseren en iedere onvolmaaktheid kunt verdoezelen. Tegenwoordig willen vrouwen een steeds verfijndere naturel look uitstralen. Ze weten dat nude beauty niets te maken heeft met no make-up, maar wel met de juiste producten om een perfecte schoonheid te creëren. Ze verwachten dan ook dat hun make-up producten hypertechnologisch zijn, maar tegelijkertijd eenvoudig in het gebruik. En dat bij voorkeur allemaal, in meeneemformaat én betaalbaar.

ICI PARIS XL wilde aan al die wensen voldoen en inspelen op al die eisen met een nieuw merk van professionele cosmetica producten. Het introduceert een make-up lijn die 100% pure luxe biedt op basis van professionele formules en intense tinten, voor een uiterst betaalbare schoonheid met vele gezichten. Een lijn die uitsluitend te koop is bij haar eigen winkels.

Be Creative make up , Jouw nieuwe professionele make-up lijn

De 4 geboden van BE Creative Make Up:

-Embrace the new -You are wonderfully unique -Make trends your own -Express yourself with make-up

Be creative Be individual Be colourful Be unique Be beautiful Be bright Be flirty Be inspired

JUST BE

Be. Het concept.

Het eerste complete, professionele make-up assortiment dat hightech formules en een hypermodern design biedt voor een betaalbare prijs. Dit uitgebreide assortiment met 27 verschillende producten zal exclusief te koop zijn bij ICI PARIS XL.

Be. waarom?

Omdat professionele make-up doorgaans wordt verkocht via het eigen netwerk aan exclusieve merken. En omdat betaalbare make-up vaak wel leuke producten biedt maar van een lage kwaliteit. Er bleek dus nog ruimte voor een nieuwe lijn die expertise en toegankelijkheid combineert.

Be. De formules.

ICI PARIS XL koos ervoor om in zee te gaan met de beste Europese laboratoria voor de formulering van haar eerste make-up lijn. Binnen deze samenwerking werd voorrang  gegeven aan langhoudende formules zonder parabenen of fenoxyethanol. Daarbij is er voor gekozen om te werken met pigmenten van hoge kwaliteit die een intense make- up van professionele kwaliteit mogelijk maken.

Be. de verpakking.

De verpakking van BE Creative Make Up heeft een sober en ultra chic design. Van poederdozen tot zwarte etuis die fluweelzacht aanvoelen: stuk voor stuk items met een geraffineerde look.

Be. Voor welke vrouwen?

Voor alle vrouwen. Vrouwen die verzot zijn op make-up, actieve en zelfstan- dige vrouwen die hun vrouwelijkheid voor de volle honderd procent aanvaar- den, maar tegelijkertijd veeleisende consumenten zijn. Vrouwen die zich graag overgeven aan de nieuwste trends, zonder concessies te doen wat de kwaliteit van de producten die ze gebruiken.

Be. de collecties.

De BE Creative Make Up lijn zal op 1 mei 2013 officieel worden gelanceerd, maar zal vervolgens nog worden uitgebreid met verschillende looks, afhankelijk van het seizoen, alsmede ’limited edition’ paletten en collecties voor de feestdagen. Die looks vervolmaken het basis assortiment en zullen de allernieuwste trends, gespot op de catwalk, op de voet volgen.

“schoonheid is een attitude”

Vanaf € 7,99

praktische info:

Be Creative make up zal exclusief te koop zijn in de parfumerieën van iCi paris xl vanaf juni 2013.

 

 

Lees ook:Bekroond door DIOR
Lees ook:Word jij Miss Make-Up Days?
Lees ook:L’oreal opent beautyshop voor avatars op Whyrobbierocks
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Make over met Marijke Helwegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>