Je lipgloss is je bodyguard!

2-love-my-lipsIn Engeland is men helemaal blij met de lipglossen van 2LoveMyLips, want deze lipgloss bevat een testkit waarmee je kunt testen of er geen GHB in je drankje is gedaan. GHB staat bekend als een drug die veelal in het uitgaansleven stiekem door mannen bij vrouwen in hun drankje wordt gekiept, om ze daarna te verkrachten, omdat de vrouwen suf en gewillig van de GHB worden. Wereldwijd zijn er steeds meer meisjes slachtoffer van een verkrachting als gevolg van een GHB cocktail in een club of café. Vooral in Engeland wordt de GHB truuc veelvuldig in het uitgaansleven gebruikt.

Tracy Whittaker heeft daarom de lipglossen 2LoveMyLips op de markt gebracht, waarmee je heel gemakkelijk kunt testen of jouw wodkaatje GHB-vrij is. Je houdt een testpapiertje in je glas en je checkt of deze blauw uitslaat of niet. Als hij blauw wordt, is er iets mis! De glosjes zijn € 5 per stuk en verkrijgbaar in de smaakjes: Posh, Passionate Pink, Charismatic Cherry en  Sophisticated Coffee. Het is de bedoeling dat deze glossjes ook in de clubs en cafés in Nederland te koop zullen worden aangeboden.

Lees ook:Oeps, een Milkshake is net zo slecht als 30 koekjes!
Lees ook:Katie Holmes wéér slank danzij het drankje Celsius
Lees ook:Kleur je lippen mandarijnoranje!
Lees ook:Gezond & happy zomerdrankje
Lees ook:Detox je slank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>