I’M LIKE A SHOP www.cosmeticsandcare.com

C.cosmetics&care breidt uit. Na de opening van de winkel en salon in Amsterdam begin dit jaar, opent nu ook de online winkel www.cosmeticsandcare.com. C. gaat daarmee landelijk. In verkoop van luxueuze biologische cosmetica, maar ook in het breder uitdragen van de boodschap dat datgene wat je smeert veel dieper gaat dan de huid.
 
Weet wat je smeert
Oprichtster Caroline van Eeuwijk: “Mensen worden zich steeds bewuster van het belang van gezond en biologisch eten. Wanneer het gaat om de invloed van (synthetische) cosmetica op je lichaam is dit bewustzijn vaak nog niet wat het zou kunnen zijn. Bij C. werken we volgens het principe ‘als je iets niet kan eten, zou je het ook niet op je huid moeten smeren’. Met hoge kwaliteit biologische producten, goede informatie en professioneel advies willen we mensen meer bewust maken hun cosmetica. Zonder concessies te doen aan kwaliteit, effectiviteit en luxe.”  Nothing but natural ingrediënts
C. biedt producten voor vrouwen, mannen en kinderen en verkoopt de niche merken: SheerinO’kho, Dr. Alkaitis, Sophyto, Happy Future, Naturelle d’Argan, Dr. Baumann (alleen in de winkel in Amsterdam), Pure Altitude by Fermes de Marie, Andrea Garland lipbalms, Doll Face, freshMinerals make-up, 66°30 herencosmetica,  Valeur Absolue parfums en Alqvimia oliën (deze oliën worden gebruikt voor de massages in de salon in Amsterdam en zijn niet online verkrijgbaar).
 
Al deze producten zijn puur. Ze worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale oliën, parabenen, PEG’s, kunstmatige kleur- of geurstoffen, phenoxyethanol of andere synthetische  stoffen die schadelijk zouden kunnen zijn voor het lichaam. De merken zijn proefdiervrij en worden op milieuvriendelijk wijze geproduceerd en verpakt. Daarnaast zijn de meeste merken Ecocert gecertificeerd.

Lees ook:Cosmetica op basis van aloë vera
Lees ook:Jo Wood Organics: puur de nieuwe luxe
Lees ook:Huidverzorgingslijn uit Hawaï
Lees ook:Supernatuurlijk én fijn voor je huid
Lees ook:Biologische sterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>