Dankzij Beyoncé is de body terug!

Een body dragen is hip anno 2010. Je mag hem zelfs als single kledingstuk dragen met uitgaan, maar je moet dit wel durven. Als je net zo een lichaam als Beyoncé hebt, dan is de body een aanrader. Je kunt er super hot in uit zien….Om de body te dragen, heb je geen keuze: je toont benen, billen en achterwerk. Bij voorkeur met een panty, maar met de benen bloot kan ook. Een must zijn hoge hakken, die je benen langer (en dus slanker) doen lijken en je houding goed gevormd maken. Kijk maar hoe Beyoncé hem draagt. Zij is het toonbeeld van de ‘perfecte’ body draagster.

Lees ook:Hoge hakken zijn niet meer hip
Lees ook:Panty zonder zitvlak…
Lees ook:Zijn jouw benen Rokjesdagproof?
Lees ook:Gegarandeerd aandacht met ‘Heat Rush’
Lees ook:Lady Gaga kleedt zich te strak!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>