Lady Gaga kleedt zich te strak!

lady-gaga-3Stop de persen. Lady Gaga is van de week bijna flauw gevallen tijdens een vliegreis, omdat ze een te strak pakje droeg !

Strakke outfit
Op een vlucht van Londen naar Amerika deze week raakte het vliegtuigpersoneel gealarmeerd wanneer de benen van de zangeres door haar bizarre en strakke outfit begonnen te zwellen. Ze droeg een strak latexpak met zwarte en gele strepen in combinatie met torenhoge hakken van de overleden ontwerper Alexander McQueen. De crew dacht haar symptomen konden wijzen op het eerste stadium van diep-veneuze trombose, daarom drongen ze er op aan dat Gaga zich snel omkleedde, om zo schade op lange termijn te voorkomen.

Hoge hakken
Een stewardess: “Gaga liep risico op een trombose in haar benen dus we eisten dat ze iets anders aantrok, maar de outfit was zo strak dat iemand haar moest helpen zich om te kleden. Ze wilde vooral haar hoge hakken niet uitdoen. De zangeres droeg deze om haar overleden vriend en designer Alexander te eren.”
bron: hln

Lees ook:Christina loves her new body
Lees ook:Lady Gaga rolt over naakte mannen voor haar nieuwe parfumcommercial
Lees ook:Lady Gaga eet soms dagen niet om slank te blijven
Lees ook:Wat Lady Gaga betreft mag het best een onsje meer zijn…
Lees ook:Geen eigen parfum voor Gaga?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lady Gaga kleedt zich te strak!

  1. arganolie

    amai, ze heeft geluk gehad

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>