Panty zonder zitvlak…

Er is de laatste tijd heel wat gebeurt op het gebied van benen aankleden. De legging is terug van weggeweest. Mannen mogen een ‘megging’ dragen en er is tegenwoordig ook een jeanslookalike legging en dat is de ‘jegging’. Alsof het allemaal niet gek genoeg is, komt er nu een assless panty op de markt. Althans de Amerikanen beweren dat het nieuw is. Een panty zonder zitvlak. Nou geloof me…het bestaat al jaren, in mijn Pabo gids noemen ze het gewoon een ‘panty zonder kruis’….’t heeft zo zijn voordelen, welke kun je zelf wel bedenken lijkt my

American Apparal is het Amerikaanse kledingmerk die binnenkort met deze zogenaamde primeur op de proppen komt. Als jij het hippe gebeuren vóór wilt zijn, bestel je gewoon een panty zonder kruis bij de Pabo….het is sowieso ook makkelijker met plassen enzo

Lees ook:handig foefje om je borstel schoon te houden
Lees ook:Meest voorkomende vrouwenpech: ladder in panty
Lees ook:Pabo model worden?
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand? Wie heeft de mooiste vlechtjes van ons land?
Lees ook:Fashionista’s bang voor rode broek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>