Met deze geurkaars steun je het goede doel

Het is bijna april en dat betekent dat het weer tijd is voor de Aveda Earth Month. Speciaal voor Earth Month is een geurkaars gecreeërd, de Light the Way™ Candle. Deze kaars zit in 100% gerecyclede glazen flesjes en het karton is vervaardigd van 70 tot 90% PCR karton.

Aveda Benelux schenkt elk jaar 100% van de verkoopprijs van de Light the Way™ Candle aan de Global Greengrants, een non-profit organisatie die projecten over de hele wereld steunt, die bijdragen aan het oplossen van milieuproblemen.

Global Greengrants streeft naar een wereld waarin mensen een waardig leven leiden in harmonie met de omgeving. Iedere dag voorziet de organisatie mogelijkheden om te investeren in gemeenschappen over de hele wereld die zo onze planeet mee kunnen beschermen, herstellen van gemaakte schade en de denkwijze veranderen in lijn met een duurzame toekomst.

Sinds 2007 heeft Aveda meer dan $13 miljoen opgehaald door verkoop van de speciale kaars, om schoon waterprojecten te ondersteunen; één van de projecten die Global Greengrants steunt. Naast dit wereldwijde initiatief, steunt Aveda sinds 2016, ook de lokale organisatie, Plastic Whale. Deze samenwerking wordt verdergezet in 2017.

Prijs van deze kaars is €15,00 ~ de kaars wordt alleen in de maand april verkocht in Aveda salons. Ook mooi om cadeau te doen!

 

Lees ook:Voor €25,- geknipt door een Aveda kapper + je steunt ‘n goed doel!!
Lees ook:Flowerbomb Bath decadence
Lees ook:Aveda komt met shampoo voor mannen
Lees ook:Red levens…
Lees ook:Limited edition van Molton Brown

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>