Flowerbomb Bath decadence

In bad gaan is toch wel één van de allerfijnste dingen om je geest en lichaam te laten ontspannen. Nu  kun je het badritueel nog leuker, fijner en smakelijker maken met twee nieuwe flowerbomb producten. Hun geur laat zich het beste omschrijven als een combinatie van thee, bergamot, sambac jasmijn, cattleya orchidee, centifolia roos en patchoeli. Kortom: sensationeel.

De eerste verleiding: Bath Caviar. Dit zijn badparels gehuld in een prachtige facetgeslepen glazen pot met daarop het herkenbare Viktor&Rolf zegel. De parels lossen op in het badwater en verspreiden de heerlijke Flowerbomb geur. Heerlijk voor je huid. Na een bad met dit caviar ruik je heerlijk, omdat er een geparfumeerde laag op je pasgewassen huid achterblijft.

Dan is er ook nog een Flowerbomb Scented Candle. Deze kaars verspreidt haar geur op magische wijze. Dit oprechte object van begeerte is gegoten in een vierkant roze kubusformaat op een zwart keramiek. De zegel van Viktor&Rolf prijkt groots op de kaars. Haar belofte: 35 uur geurplezier. Brandend!

Beide producten zijn vanaf heden beschikbaar bij de door Viktor&Rolf erkende verkooppunten.

Line up:

Bath Caviar, adviesprijs € 65,00

Scented Candle, adviesprijs € 65,00

Lees ook:Eau Mega is de frissere tegenhanger van Flowerbomb
Lees ook:Ode aan Viktor & Rolf
Lees ook:Flowerbomb, de vierde editie
Lees ook:Hoeraa voor Flowerbomb’s La Vie en Rose!
Lees ook:Dé nieuwe Flowerbomb….onweerstaanbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>