Mascara belooft negen x meer volume

masDeze mascara belooft anders te zijn dan alle andere! Als je de geavanceerde formule vergelijkt met die van traditionele mascara’s zie je grote verschillen. Het is een ongeschreven regel in de wereld van make-up dat te veel lagen mascara soms een rommelig effect kunnen geven. Maar de City Proof Buildable Mascara van NYC is, de naam zegt het al, gemaakt om volume mee op te bouwen.

Eén laag van de inktzwarte formule geeft je wimpers tot wel vijf keer meer volume. En als je er na het drogen nog een laag overheen aanbrengt krijg je een tot wel negen keer indrukwekkender effect! De unieke formule en het slimme borsteltje dat het volume een ware boost geeft, zorgen ondertussen voor verbluffend volle wimpers zonder klontjes.

De ultieme oplossing voor eindeloos draagplezier van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Je draagt ‘s avonds natuurlijk andere kleding en lipstick dan overdag. Je ruilt bijvoorbeeld die perfect passende blazer om voor een sprankelend colbertje en die transparante lipstick voor een verleidelijke rode lipgloss. Op diezelfde manier kun je ook je wimpers ‘s avonds een nieuwe look geven. Draag overdag één laag mascara, en geef je wimpers ‘s avonds een tweede laag voor een dramatisch effect.

De innovatieve formule is ontwikkeld om volume te creëren, zonder dat je wimpers door klontjes worden ontsierd. Dat betekent overdag wimpers met natuurlijk volume en ‘s avonds, met één extra laag, indrukwekkend volle wimpers die nooit stijf of broos worden. Jij hebt de troef in handen: jij bouwt je mascara op zodat jij kunt stralen.

 

Verkrijgbaar:

Vanaf januari 2014, Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekleister.

Consumentenadviesprijs:     €3,49

Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara
Lees ook:Schandalig mooie ogen
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Krijg een continu fascinerende blik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>