Shine met NYC!

poOntdek het nieuwe zwart met de Showtime velvet eyeliner. Eeen superzachte langhoudende eyeliner met een mix van intens donkere pigmenten met een subtiele liquid metal reflectie. Deze kleuren zijn perfect voor jouw feestavond!

De Expert last nailpolish is een nagellak met een hoogglans finish die tot wel tien dagen blijft zitten! De innovatieve formule geeft je nagels een glad, glanzend oppervlak en maakt ze tot wel 50% sterker! Het precisiekwastje zorgt ervoor dat er bij elke beweging een perfect gelijkmatig laagje lak wordt aangebracht. De nagellak is verrijkt met ijzer, calcium en vitamine pro B5. Daarnaast bevat de formule groene thee, een antioxidant die de nagel beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De perfecte nagellak die jouw nagels beschermt tijdens de koude winterdagen!

Maak je nagel look af met de nieuwe NYC Top of The Gold topcoat. Deze topcoat geeft jou een extra feestelijk gevoel! De topcoat bestaat uit een transparante basis en is gevuld met een veelvoud aan subtiel goudkleurige blaadjes die jouw manicure onderscheiden van de rest!

Om de Future Shock look compleet te maken kun je producten gebruiken uit het veelzijdige assortiment van NYC.

Het NYC HD Quattro Eyeshadow Palette is speciaal ontworpen met kleuren die jouw ogen er fantastisch uit laten zien. Deze eyeshadow zorgt ervoor dat jouw look vraagt om een compliment!

De Liquid Lipshine van NYC geeft jouw lippen het recht om te stralen! Deze lipgloss is er in subtiele kleuren. Je kunt de Liquid Lipshine mooi combineren met de Expert Last Lip Color.

Om de ideale kerst look compleet te maken gebruik je de City Curls Mascara voor de perfect gekrulde wimpers! Laat de feestdagen maar komen!

 

 

Showtime velvet eyeliner  €2,99

Black Velvet

Black Wine

Black Brown

Black Blue

 

Expert last nailpolish €2,99

A suitcase and a Donut

Red me the news

Money never sleeps

 

NYC Top of The Gold topcoat €2,49

 

NYC HD Quattro Eyeshadow €4,29

South Street Seaport

 

Liquid Lipshine €2,99

City’s Clear

Brighton Beach Peach

 

Expert Last Lip Color €3,29

Traffic Jam

 

City Curls Mascara €3,29

Lees ook:Love your disco nails!
Lees ook:Supervette nagellak voor weinig
Lees ook:Super Eyeliners
Lees ook:Ga voor perfecte nagels
Lees ook:Love your wimpers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>