Ga voor perfecte nagels

PERFEC~1De vernieuwde nagellak lijn van Sans Soucis is fenomenaal al zeggen we het zelf. Er zijn maar liefst negen nieuwe kleuren en een topcoat die ervoor zorgt dat de nagellak lang blijf zitten.

Ga voor gewaagd met een felroze tint of kies voor een verleidelijke rodekleur. Sans Soucis biedt variatie en vernieuwing in de nagellak-collectie. Niet alleen de kleuren zijn nieuw. De samenstelling van de lak zorgt ervoor dat de nagellak lang blijft zitten, perfect dekt en glanst.

Topcoat

Naast de nieuwe kleuren introduceert Sans Soucis ook een top coat. Deze zorgt voor een glanzende afwerking.Daarnaast helpt de topcoat chips in de lak te voorkomenen kun je langer genieten van de kleur op je nagels.

Hoe dan?

Wil je optimaal genieten van de nieuwe Perfect Nails tinten? Dan heeft Sans Soucis een aantal tips:

. Vermijd olie-bevattende producten voordat je begint met lakken. Deze kunnen ervoor zorgen dat de nagellak niet goed hecht. . Schud het flesje voor gebruik en breng vervolgens twee lagen van je favoriete kleur aan. . Laat de nagellak goed drogen en finish je kleurtje met een top coat voor een langdurig glanzend resultaat.

Prijs: €5,75 www.sanssoucis.nl

Lees ook:Love your disco nails!
Lees ook:Supervette nagellak voor weinig
Lees ook:Steel de show met dé perfecte party nagels
Lees ook:Je nieuwe BFF: Clubbing Colour Quick Dry
Lees ook:SANS SOUCIS NATURAL COLORS SUMMER 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>