Action verkoopt gezonde calorie-arme drankjes

Wat zullen we nu weer eens drinken? Hou je van variatie en wil je tegelijkertijd niet teveel suikers binnenkrijgen, dan zijn de volgende drankjes wellicht iets voor jou: A Good Drink .Dit drankje wordt verkocht bij de Action.

Het merendeel van de drankjes bevat veel te veel suikers en calorieën. Tuurlijk zijn er gezonde alternatieven of kan je water drinken. Er zit een licht bubbeltje in.

Alle drankjes zijn een combinatie van licht koolzuurhoudend water, fruitsappen en een héél klein beetje suiker. Deze combinatie maakt ze verfrissend, niet al te zoet en bovendien caloriearm. Ze bevatten allemaal natuurlijke ingrediënten en aroma’s, en géén kunstmatige zoetstoffen, smaken of kleuren. Dat betekent genieten zonder schuldgevoel.

A Good Drink is verkrijgbaar in de volgende drie verrassende smaken en kleuren:

Matcha Green Tea, Watermelon, Mint

In het groene flesje. Deze verfrissende variant bevat water, watermeloensap, mint en Matcha groene thee-extract. Vergeet niet licht te schudden voor gebruik – de matcha groene thee zakt naar de bodem. Deze smaak is net wat anders dan anders. Misschien even wennen? Maar geef hem zeker de kans!

Orange, Lemon Ginger

In het gele flesje. Deze smaak is bekender, maar dan met een twist op het eind. Hij is ook wat zoeter maar door de lemon en ginger geen kinderdrankje meer. Gemaakt met water, sinaasappelsap en natuurlijke aroma’s van sinaasappelsap, citroen en gember.

Acai, Pomegranate, Blueberry

In het rode flesje. Granaatappel is supergezond, maar van nature zeer zoet, de combinatie met Acai en blauwe bessen zorgt voor een betere balans. Dit drankje is lekker voor elke dag.

Vanaf heden verkrijgbaar, de prijs is ook leuk, slechts € 0,49,- voor een flesje van 0,33 liter

Lees ook:eos maakt je lippen superzacht
Lees ook:Cocktail recept: Labello Vitamin Shake
Lees ook:Groene thee bestrijd Cellulite
Lees ook:Lekkernij voor de lippen
Lees ook:Nieuw: Breathe Effusions, zuurstof inhaleren met weldadige aroma’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>