eos maakt je lippen superzacht

Tijdens de zomermaanden adviseren we je om je lippen wat extra aandacht/ verzorging te geven. Om ze te verzorgen kun je gebruik maken de natuurlijke lippenbalsem van eos. eos staat voor Evolution Of Smooth. In de balsems die er heel grappig uitzien, zitten heerlijke natuurlijke ingrediënten waaronder sheabutter en Vitamine C en E. Na gebruik voelen je lippen direct zachter, gezonder en gehydrateerd aan.

De eos Lip Balms zijn verkrijgbaar in verschillende smaken (4 stuks in Nederland te weten: Sweet Mint, Strawberry Sorbet, Blueberry Acai en Summer Fruit) en zijn bovendien parabenen en glutenvrij. Ze worden verkocht bij Douglas

Prijs: € 5,95

Lees ook:Lekker glosje
Lees ook:Action verkoopt gezonde calorie-arme drankjes
Lees ook:500 bosbessen in een bodybutter
Lees ook:Lekkernij voor de lippen
Lees ook:De lekkerste Lipcare!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>