Krijg stralend witte tanden binnen acht dagen

Als je lacht, toon je je tanden en die moeten mooi wit zijn.  Met de invoer van de nieuwe wetgeving rondom het bleken van de tanden eind vorig jaar, is men hiervoor sindsdien aangewezen op de tandarts, met de daarbij behorende, vaak hogere kosten. Veilig en verantwoord thuis je tanden bleken kan met het unieke bleekconcept van Dentsend!

Sinds november 2012 geldt er een nieuwe wetgeving in Nederland ten aanzien van het bleken van tanden. Alleen tandartsen mogen gebruik maken van waterstofperoxide (de enige methode die volgens tandartsen werkt) bij het tanden bleken met een maximum van 6%. Voor alle andere behandelingen via o.a. privéklinieken, schoonheidssalons en thuisbleeksystemen is het sindsdien verboden om nog gebruik te maken van waterstofperoxide met een hoger percentage dan 0,1% tijdens het tanden bleken. De “boostbehandeling” bij de tandarts is tevens door de verlaging in percentage niet meer mogelijk, wat betekent dat men ook via de reguliere tandartspraktijk nog alleen terecht kan voor een bleekbehandeling met een maximum van 6% waterstofperoxide.

Thuis 100% veilig en verantwoord je tanden bleken

Door de verlaging van het percentage waterstofperoxide zijn de behandelingen via de tandarts eigenlijk thuisbehandelingen, waarbij de bleekgels alleen via de tandarts aangeschaft kunnen worden. Doordat Dentsend een online tandartsenpraktijk is, kunnen zij vele malen efficiënter met dergelijke aanvragen omgaan en daardoor de kosten relatief laag houden. Reeds vanaf een bedrag van € 60,- heeft de consument hierdoor de professionele bleekgels in huis. De Dentsend-tandarts begeleidt hierbij tevens de aanvraag en benodigde nazorg.

 

 

Tanden bleken via Dentsend, de voordelen voor de consument?

Thuis zelf je tanden bleken op een 100% veilige en verantwoorde wijze

Online begeleiding en advies i.s.m. de Dentsend-tandarts

Gemakkelijk en vele malen goedkoper dan via de reguliere tandarts

Stralend wittere tanden binnen 8 dagen!

 

 

Meer informatie?

 

Voor meer informatie over het veilig thuis bleken van de tanden is er de website: www.dentsend.nl

 

Lees ook:Smile, wat heb je witte tanden!
Lees ook:Uit-getanden-knarst!
Lees ook:Hippe tandarts Tjon a Joe doet Obama sketch
Lees ook:Whitestrips van Crest werken écht!
Lees ook:76% heeft last van gevoelige tanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>