Goedverzorgd de winter in!

Onze handen en lippen hebben het in de winter extra zwaar te verduren. Om goed verzorgd de winter door te komen, heeft Vichy verschillende producten voor de handen en de lippen.

NIEUW: NUTRIEXTRA lippenbalsem

De succesvolle lijn Nutriextra wordt uitgebreid met een lippenproduct, NUTRIEXTRA lippenbalsem. De balsem zorgt dankzij een nutri-aanvullend concentraat en witte bijenwas voor onmiddellijk gevoede lippen en een comfortabel gevoel van ’s ochtends vroeg  tot ’s avonds laat.  Het nieuwe lippenproduct is speciaal bedoeld voor droge tot beschadigde  lippen. NUTRIEXTRA lippenbalsem geeft een natuurlijke finish, voelt niet vet en niet plakkerig aan. Ook make-up kan er overheen worden aangebracht. NUTRIEXTRA lippenbalsem is op gevoelige lippen onder dermatologisch toezicht getest en bevat geen parabenen. Eindelijk voelen droge lippen weer comfortabel aan.  De balsem is vanaf oktober in de apotheek verkrijgbaar.

AQUALIA THERMAL lippen

Vanaf de eerste applicatie zijn de lippen minder droog en gesprongen. De ultra beschermende formule met 4 actieve bestanddelen namelijk Glycerine, Karitéboter, Asaticazuur  en Vitamine E gaat uitdroging van de lippen tegen, herstelt gebarsten lippen en geeft een langdurig comfort.

CAPITAL SOLEIL STICK

Of je nu naar de wintersport gaat of alleen maar een strandwandeling gaat maken, ook onze lippen moeten in de winterzon beschermd worden. Capital Soleil heeft 2 sticks in haar assortiment die zowel voor de lippen als voor andere gevoelige zones gebruikt kunnen worden. De lipstick is verkrijgbaar in een SPF 30 en de stick voor de gevoelige zones in een SPF 50.

NEOVADIOL Gf CONTOUREN lippen en ogen

De dichtheidsverbeterende anti-verouderings verzorging zorgt niet alleen voor een stralender en jongere blik, maar ook worden de lippen minder gerimpeld en voelen ze steviger aan.  NEOVADIOL Gf CONTOUREN lippen en ogen bevat Proteic Gf, Pro-Xylane en Puriline.

NUTRIEXTRA handcrème

De handcrème is een voedende en herstellende handcrème, speciaal voor droge handen.  De handen voelen onmiddellijk comfortabel aan. 1 keer aanbrengen = 1 hele dag bescherming. Zelfs na het wassen van de handen.  De crème is niet vet en trekt snel in.  De crème bevat macadamia olie, karitéboter, glycerine en hydrovance.

 

Lees ook:Droge of gevoelige handen?
Lees ook:SOS deze crème redt je handen
Lees ook:Fluweel uit een potje
Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:Last van droge handen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>