Fluweel uit een potje

Ja hoorrrrrrrrrrrrrrrrrr de ‘R’ zit weer in de maand en jawel mijn handen voelen niet meer zacht, maar uitgedroogd aan. Ik kan daar helemaal naar van worden. Herken je het? Van alles smeer ik erop, bodylotions en gezichtscremes, maar goed, helpt allemaal natuurlijk maar tijdelijk, want er zijn niet voor niets handcrèmes.

Maar goed de ene handcrème is de ander niet. Je moet je handen bovendien ook niet af en toe met handcreme behandelen, maar dagelijks. Al helemaal als de ‘R’ in de maand zit. Met de herfst en de winterv vooral. De handcreme van Decubal is me erg goed bevallen. Deze bevat bevat een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën. De creme vult het  tekort aan lipiden direct aan en stimulereert de huid tevens om zelf weer lipiden aan te maken. En dat merk je!

Dankzij de rijke samenstelling van Decubal Handcrème ga je het komende najaar letterlijk in goede handen tegemoet! De gure wind en kou, bijvoorbeeld tijdens fietsen, wintersport of andere outdoor-activiteiten vragen om een extra intensieve verzorging en voeding van je handen. De unieke mix van huideigen lipiden, lanoline, natuurlijke oliën, vitamine E en hyaluronzuur verzorgt, hydrateert en verzacht de droge handen intensief, zowel aan de oppervlakte als diep van binnen. De natuurlijke huidbarrière wordt op die manier versterkt en de handen voelen weer comfortabel, zacht en elastisch aan.

Verkoopprijs: € 7,99/tube 100 ml
Decubal wordt verkocht bij drogisterijen en gezondheidswinkels, zoals DA, DIO, De Tuinen en apotheken.

Via Facebook is Decubal te volgen en te ‘liken’ via: http://www.facebook.com/DecubalNL

Decubal heeft tevens een eigen YouTube-kanaal: http://www.youtube.com/DecubalNL

Lees ook:3 miljoen Nederlanders hebben weleens een droge huid
Lees ook:Last van droge handen?
Lees ook:Deense fotomodellen zweren bij Decubal
Lees ook:Wat is je skin zacht, fluweel?
Lees ook:‘Shampoo met parfum funest voor hoofdhuid’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>