Live in beauty * Live in wonder * Live in joy * live in love

Oscar de la Renta introduceert live in love, een geur geïnspireerd op de pure passie voor het leven. Deze magifieke geur vormt een glansrijke weerspiegeling van de vrouw die elke dag leeft met vreugde, wiens leven gevuld is met schoonheid en inspiratie. Voor haar is er geen andere manier om te leven: zij houdt van het leven.Live in love is de zuiverste expressie van de wens van Oscar de la Renta om iedere vrouw het gevoel te geven dat zij de mooiste vrouw ter wereld is. Met live in love heeft hij een onvergetelijke geur gecreëerd waar iedere vrouw verliefd op wordt.

Live in love opent met sprankelende gember orchidee en bergamot, gefuseerd met weelderige hyacint, groene Muguet en galbanum. De geur heeft een hart van bloemen, waaronder jasmijn Sambac, oranjebloesem en roos. Roomwitte bossen en sensuele muskus verweven met amber, sandelhout en cederhout staan aan de basis van dit opmerkelijke geurboeket. De complexiteit van live in love roept de emoties op van een klassieke geur, gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

De fles, ontworpen door Oscar de la Renta zelf, doet denken aan een verfijnde jurk – met veel aandacht voor details en vakmanschap op het hoogste niveau, die de Oscar de la Renta handtekening naadloos weergeeft. Het gefacetteerde glas vertegenwoordigt de vele dimensies van het leven van een vrouw, die ieder aspect ten volste beleeft, verliefd.

 Live in beauty. Live in wonder. Live in joy. live in love.

 Live in Love – Eau de parfum is vanaf februari verkrijgbaar in een drietal formaten: 30 ml

(€ 50,00,-), 50 ml (€ 60,00,-) en 100 ml (€ 90,00,-). De Moisturizing Body Veil van 200 ml is verkrijgbaar voor € 40,00,-.

 

Lees ook:Tangled up in blue
Lees ook:Esprit d’Oscar – The spirit of femininity
Lees ook:Love Chloé nu ook in 30 ml versie
Lees ook:Verleid hem met ‘Love Story’
Lees ook:Liefdevol parfum: Love, Chloé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>