Liefdevol parfum: Love, Chloé

nd_9370Love, Chloé is een ode aan stralende, genereuse, spontane vrouwelijkheid. Vrije en gracieuze bewegingen. Aanstekelijke schoonheid.

Zij houdt van het leven. Alleen al door haar blik laat ze anderen glimlachen. Haar natuurlijke charme komt in haar manier van lopen en in elke beweging tot uiting.

Haar geur is een hommage aan haar unieke persoonlijkheid, het omhult haar, het is haar symbool.

 Een kostbare flacon

De love, chloé flacon is van al haar accessoires het kostbaarst en meest mysterieuze item. Onmiskenbaar en verrukkelijk volgt de geur haar overal.

De flacon, ondergedompeld in Chloé’s iconische nude-roze kleur, flirt met transparantie en metaal. Een slank silhouette. Goud met subtiel roze tinten. Een exquis gegraveerde naam…

Of het nu het tere, goudkleurige kettinkje is, dat herinnert aan de elegante lederen Chloé tassen, waarmee de dop aan de flacon geketend is… ieder detail benadrukt de verfijnde stijl.

 Een vrouwelijke aura

 Deze geur is als een ‘partner’ die geïnspireerd is op de intimiteit van het schoonheidsritueel. Love, Chloé belichaamt iedere cosmetische betekenis van de reukzin. Het laat een unieke indruk achter… een luchtige voile die de huid verzacht. Een signatuur met een verfijnde finish. Een aangename, poederachtige geur. Licht en sensueel met een bloemig spoor. Stralend en muskusachtig met talk en rijst. Een concentratie van emoties.

 Love, Chloé, gecomponeerd door de parfumeurs Louise Turner en Natalie Gracia-Cetto (Givaudan), treedt in de voetsporen van Chloé’s beroemde geurenhistorie. Een traditie waarin heerlijk geurende bloemen worden verheven tot elegante chic.

 

‘Om de poederige cult signatuur te reproduceren, moesten we ‘spelen’ met het abstracte en er tegelijkertijd voor zorgen om niet in de valkuil te vallen van een gewoon bloemenboeket.’ zegt Louise Turner.

Lees ook:Love Chloé nu ook in 30 ml versie
Lees ook:Intens lekker: Love, Chloé eau intense
Lees ook:Hebben: de love, Chloé purse spray
Lees ook:♥ My little Chloé’s ♥
Lees ook:Roses de chloé….een en al tederheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>