Love Chloé nu ook in 30 ml versie

Love, Chloé heeft binnen korte tijd een enorme schare fans verworven en zij mocht deze maand haar eerste prijs – de Beauty Award 2010 voor beste damesgeur – in ontvangst nemen.Chloé brengt van deze succesvolle geur nu een 30 ml uit. De flacon, die in het klein een exacte kopie is van de grotere maten, past in iedere handtas en is op vakantie makkelijk mee te nemen.

Extra handig: de goudkleurige dop is met een kettinkje aan de flacon geketend, zodat je de dop nooit kwijt raakt.

Love, Chloé is een aangename, poederachtige geur. Bloemig, licht en sensueel waarbij muskus op een bijzondere wijze met talk en rijstpoeder gecombineerd is. De chique, verfijnde geur, met de impact alsof je een body crème op de huid sprayt, laat een langdurig spoor op de huid achter die je omhult met haar vrouwelijke aura.

De Love, Chloé 30 ml –adviesverkoopprijs € 56 – is vanaf begin maart bij de geautoriseerde parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Intens lekker: Love, Chloé eau intense
Lees ook:Liefdevol parfum: Love, Chloé
Lees ook:Hebben: de love, Chloé purse spray
Lees ook:♥ My little Chloé’s ♥
Lees ook:Verleid hem met ‘Love Story’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>