Neemt L’Oreal de Clarins Groupe over?

Er gaan geruchten dat L'Oreal de Franse Clarins Groupe wil overnemen, aldus WWD.com. De markt is momenteel erg gespannen, en volgens insiders worden grote overnames niet uitgesloten. Het gerucht over L'Oreal wordt gevoed doordat managers van het bedrijf lieten doorschemeren dat L'Oreal zeker op pad is en dat er of een hele grote vis of een aantal kleintjes gevangen zal gaan worden. Foto; Olivier Courtin-Clarins, bron WWD.com

 

 

Dat Clarins daar bij zou kunnen zitten wordt ook gebaseerd op het feit dat het aandeel de afgelopen week ineens in de lift zat, afgezet tegen het feit dat de groei van het bedrijf al geruime tijd tegenvalt.

Olivier Courtin-Clarins ontkent de geruchten, die alleen maar sterker zijn geworden na de dood van zijn vader en oprichter van Clarins, Jacques. Maar er kunnen meer kapers op de kust zijn, zoals Estee Lauder, Shiseido, en waarom niet: Beiersdorf, zo zeggen insiders.

Clarins zou voor L'Oreal aantrekkelijk zijn om de natural feel aan het portfolio in het luxe segment te vergroten. Natuurlijk, groen en alles wat daarmee samenhangt is immers the next big thing aan het worden.

Lees ook:Clarins wellicht overgenomen door PPR
Lees ook:Clarins opnieuw aangepakt voor claims op Expertise P3
Lees ook:Clarins wil van beursnotering af
Lees ook:Clarins komt met maatwerk cremes
Lees ook:Relax je benen met Clarins!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>