Skins Cosmetics verovert het zuiden

We love….Skins Cosmetics in Amsterdam. Elke BN'er en beautyfreak uit de regio koopt hier haar of zijn bijzondere cosmetica. Wees gerust, want zuid-Nederland krijgt haar eigen walhalla, in Breda. De winkel ziet eruit als een chic boudoir met strakke elementen. Vergaap je aan de prachtige kroonluchters en al die heerlijke cosmeticaproducten. Ze zijn verslavend!

 

 

 

Skins Cosmetics was de eerste winkel in Nederland waar je onder een dak al die bjizondere, kleine, maar oh zo prachtige beautymerken kon krijgen, waarvoor je voorheen naar Parijs, Londen of New York moest. Huidverzorging van het natuurlijke REN en Aesop, geurkaarsen van Diptique, parfums van Creed, Frederic Malle, Antonia's Flowers, make-up van Laura Mercier en Nars. Binnen no time was het pijpenlaadje in de Amsterdamse Jordaan bekend bij heel Bn'nend Nederland. Als je er binnenkwam, liep (en loop) je er altijd wel een tegen het lijf. Maar afgezien van dat, je ging (en gaat!) er zelf ook gegarandeerd een paar honderd euro armer weer uit. Het winkelconcept is onweerstaanbaar.

Inmiddels hebben ook Laren en Groningen een shop en sinds kort dus ook Breda. Marijke van Raak zwaait er de scepter, ze runde al eerder een lifestyle winkel in het chique Oisterwijk, een Skins Shop was haar grootste droom.

Adres: Skins Cosmetics, Ginnekenweg 31, Breda, telefoon 076-5200202. [email protected], www.skinscosmetics.nl

 

 

Lees ook:Dr. Brandt huid vitaminebooster
Lees ook:Shoppen bij Victoria
Lees ook:Heb jij je nagels al gelakt voor Tijn?
Lees ook:Bijzonder verhaal: Gamila’s kruidenzeep
Lees ook:Versier jezelf met een celebrity ‘film’ tattoo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Skins Cosmetics verovert het zuiden

  1. Noel

    Skins cosmetics GRONINGEN !!!!
    ik ben heel erg enthousiast over Skins Groningen,
    De manier waarop de mensen met je omgaan heel netjes, vriendelijk, die mensen hebben daar werkelijk verstand van zaken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>