Heb jij je nagels al gelakt voor Tijn?

Laat me je handen eens zien? Zijn je nagels al gelakt? Tijn, een ongeneeslijk ziek jongetje heeft al meer dan een half miljoen euro opgehaald met zijn nagellak-actie voor 3FM Serious Request. De teller van de actie ‘Lak-aan’ ging donderdag even voor het middaguur over de 500.000 euro.

Door het initiatief van de zesjarige Tijn is heel Nederland aan het nagels lakken geslagen. Tijn kwam afgelopen woensdag samen met zijn vader bij het Glazen Huis in Breda. Hij heeft hersenstamkanker (DIPG), een zeldzame ziekte die jaarlijks bij vijftien tot twintig kinderen wordt vastgesteld. Genezing is uitgesloten.

Donderdag kwam Tijn opnieuw naar het Glazen Huis, waar dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende zes dagen lang non-stop radio en tv maken zonder dat ze daarbij eten. Daar kreeg hij de ambtsketen omgehangen van burgemeester Paul Depla van Breda. Die heeft hem voor een dag benoemd tot baas van de stad.

De bijzondere actie is ook niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. Zo schreven onder meer Turkse media over de nagels lakkende Tijn. Zelfs Geert Wilders heeft zijn nagels gelakt!

Nu jij nog!

 

Lees ook:Eva Mendes houdt van blauwe nagellak
Lees ook:BeautyNezz wil geen cadeautjes, maar donaties
Lees ook:Beyconcé’s coole nagels
Lees ook:Sylvie Meis vanavond exclusief te gast aan de desk bij Show Laat
Lees ook:Kleur it is!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>