Ons advies aan Freek Vonk: smeren, smeren, smeren

Dr. Freek Vonk heeft niet alleen een spannend, maar ook een fantastich leven. Hij komt op de mooiste – lees zonnigste – plekken. Echt, wie zijn Instagram volgt, krijgt gewoon zin om op vakantie te gaan! Momenteel verblijft hij op Sipadan. Deze plaats staat bekend als de mooiste duikspot van Maleisie, en als één van de mooiste duikplekken ter wereld. Zijn verse littekens van de haaienbeet in februari dit jaar zijn nog goed te zien. We adviseren de bioloog om deze littekens goed in te smeren.

Dermatologen raden eigenlijk aan om met littkens drie maanden de zon te vermijden. Wanneer je zoals Freek toch niet anders kunt, wordt er geadviseerd om een zeer zeer hoge factor te gebruiken. (minstens 20, maar liever 50!) Anders kun je blijvend kleurverschil krijgen.

Wij adviseren Freek om lekker aan de slag te gaan met Lancaster’s Sun Sport zonnebescherming lijn. Deze plakken niet, zijn bestand tegen water, transpiratie, zand en zout.

Meer hierover lees je hier:

http://beauty.blog.nl/gezondheidsnieuws/2015/06/24/hou-je-huid-in-topconditie-met-lancaster-sun-sport

 

 

Lees ook:Bekende babes geven zich bloot voor Freek Vonk…
Lees ook:Littekens no way!
Lees ook:Wie heeft de mooiste zwangere buik?
Lees ook:Antirimpelcreme mag pas vanaf je 40ste!
Lees ook:‘Tattoo weghalen geeft littekens,’ zegt dr Frank Niessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>