Littekens no way!

Paula's Choice Clinical Scar Reducing SerumEen gave, gladde en egale huid is een geliefd gemeengoed en dito wens van veel mensen. Gaandeweg het leven vertoont de huid echter bij vrijwel iedereen de ‘tekenen des tijds’ in de vorm van onder meer littekens en andere huidbeschadigingen. Nieuw van Paula’s Choice is het CLINICAL Scar-Reducing Serum, een krachtige en effectieve formule waarmee littekens worden vervaagd en  de textuur van de huid zichtbaar én voelbaar gladder wordt!

Het nieuwe CLINICAL Scar-Reducing Serum  bevat bewezen effectieve ingrediënten, die littekens niet alleen vervagen, maar die tevens de textuur van de huid voelbaar en zichtbaar gladder maken en die een optimaal helingsproces stimuleren. De formule is geschikt voor alle huidtypes, voor zowel het gezicht als lichaam.

Een krachtige combinatie van vitamine C en quercetine

De samenstelling van het nieuwe CLINICAL Scar-Reducing Serum van Paula’s Choice bevat hoge concentraties quercitine (= de actieve stof in uienextract), vitamine C en huidherstellende en kalmerende ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine E, alpha glucan, Sint Janskruid- en saffloerolie en calendula-extract. Deze combinatie reduceert roodheid en ontstekingen, maakt de textuur van littekens gladder en herstelt de normale huidkleur.

Vermindering van bestaande huidbeschadigingen en voorkoming van nieuwe littekens

De geavanceerde formule van het CLINICAL Scar-Reducing Serum helpt bij nieuwe verwondingen om de vorming van littekens te voorkomen of te verminderen. Het serum kan littekens niet volledig doen verdwijnen, maar het maakt oude littekens aanzienlijk zachter, vager en gladder, waardoor ze veel minder opvallen. De resultaten zijn blijvend en kunnen al zichtbaar zijn na acht weken gebruik!

 

Een samenvatting van het nieuwe CLINICAL Scar-Reducing Serum:

Remt de vorming van nieuwe littekens

Vervaagt bestaande littekens

Maakt de huidtextuur zichtbaar en voelbaar gladder

Vermindert roodheid

Helpt de normale huidkleur herstellen

Geschikt voor gezicht en lichaam

Klinisch bewezen niet irriterend

100% vrij van geur- en kleurstoffen

 

Paula’s Choice CLINICAL Scar-Reducing Serum                  € 29,50/14,78 ml

 

Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Paula’s Choice deelt Liquid Lipsticks uit
Lees ook:Lente op je gezicht!
Lees ook:Kuurbehandeling belooft je een mooie en egale huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>