23 producten die je tegen de zon beschermen

Om met volle teugen van de zon te genieten, heeft Etos een zeer uitgebreide Suncare-lijn. De 23 producten uit deze lijn zijn verrijkt met vitamine E voor een soepele huid, smeren gemakkelijk uit én zijn voorzien van een uitstekend UV-filter. De producten zijn verkrijgbaar met een SPF van 15 tot 50+ en variëren in inhoud tussen de 50 en 200 ml. De midi-zonproducten 75 ml, zijn ideaal voor onderweg, voor in je hand- of strandtas bijvoorbeeld. De grote flacons zijn perfect voor het hele gezin! Met de complete Etos Suncare-lijn geniet je zorgeloos van de zomerzon, vanaf 27 mei verkrijgbaar vanaf slechts €3.49.

Bescherming voor ieder huidtype         

Om optimaal van een zonnige dag te genieten is het belangrijk je huid regelmatig in te smeren. Zo bescherm je je huid tegen schadelijke invloeden van de zon, ga je huidveroudering tegen en voorkom je verbranding. De Etos Suncare-lijn beschermt en verzorgt ieder huidtype tijdens en na blootstelling aan de zon. Nieuw toegevoegd aan de lijn is de verzorgende Suncare Mousse 75 ml. Een fluweelzachte mousse voor maar € 4.99 die gemakkelijk uitsmeert, snel intrekt en een verzorgend effect heeft. Naast jezelf goed beschermen tegen de zon, wil je ook dat je kinderen veilig en onbezorgd in de zon kunnen spelen. Daarom is de Suncare Kids lotion spray SPF 50+ nu ook verkrijgbaar in handig formaat: 75 ml, net zoals de bestaande Suncare lotion spray SPF 30 en de after sun lotion spray. Zo heb je altijd zonbescherming bij de hand, waar je ook bent. Voor jou en je hele gezin!

Lees ook:Safe in de zon voor ‘n prikkie
Lees ook:Dr. Fish komt met een vernieuwde cosmeticalijn!
Lees ook:Safe zonnen!
Lees ook:Zin in zon
Lees ook:Luchtige mousse belooft natuurlijke kleur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>