Safe zonnen!

Yes de zomer komt eraan!! Genieten van zon, zee en strand wil je natuurlijk veilig doen en daarom raden we de AVEDA Summer Essentials aan. AVEDA Summer Essentials is een samengestelde collectie van krachtige producten die zorgen dat haar en huid goed beschermd de zomer zullen doorstaan.

SUNCARE

De AVEDA suncare producten maken gebruik van de kracht van de natuur om haar en lichaam te beschermen tegen de schadelijke effecten van zon, zout en chloor.

•  Sun Care™ Protective Hair Veil

Een lichte, niet vette en waterbestendige spray die een onzichtbaar laagje vormt om het haar. Hierdoor is het haar de hele dag beschermt tegen blootstelling aan UV-stralen, kan de kleur van het haar niet vervagen en wordt het haar niet uitgedroogd of beschadigd.

•  Sun Care™ Hair and Body Cleanser

Een kleurveilige formule die op een milde, maar effectieve manier chloor, zout en restanten van andere producten uit haar en huid verwijdert en tegelijkertijd de vochtbalans herstelt.

•  Sun Care™ After-Sun Treatment Masque

Een intensief werkend crèmemasker dat het proteïnegehalte aanvult, hydrateert en het haar beschermt tegen vrije radicalen en de schadelijke effecten van zonlicht.

Lees ook:Dorstlesser voor de huid
Lees ook:Bescherm je haren tegen de zon
Lees ook:Safe in de zon voor ‘n prikkie
Lees ook:23 producten die je tegen de zon beschermen
Lees ook:Dr. Fish komt met een vernieuwde cosmeticalijn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>