Perfect summerbeauty duo van Australian Gold®

image004Sommige beautyproducten moet je eigenlijk gewoon standaard in je tas of auto hebben liggen. Neem nou de twee nieuwe paradepaardjes van Australian Gold®. 

Dit merk is een expert op het gebied van verantwoord zonnen (indoor en outdoor) en een dito after sun verzorging. Om de huid die teveel zon heeft gehad direct aangenaam te verkoelen en kalmeren, is er de nieuwe Soothing Aloë™. Om de tere huid van de lippen het hele jaar door optimaal te beschermen, verzachten én verzorgen vormt de Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30 dé ideale bondgenoot voor in elke handtas!

Australian Gold® is zowel in Amerika als Europa marktleider op het gebied van hoogwaardige zonneproducten. Naast een breedspectrum UVA- en UVB-bescherming, zijn de vernieuwde Australian Gold® zonneproducten zweet- en waterproof. Alle samenstelling zijn bovendien verrijkt met intensief verzorgende werkstoffen zoals olijfolie, aloë vera, groene thee-extract, Australische tea tree olie, vitamine E en allantoïne.

Australian Gold® Soothing Aloë™, de kalmerende eerste hulp bij een oververhitte huid

Wanneer de huid door een lange dag aan het strand of op zee onverhoopt oververhit of verbrand is, biedt de formule van Australian Gold® Soothing Aloë™ direct verzachting, kalmering én verkoeling. Deze frisse gel bevat een uitzonderlijk hoog gehalte pure aloë vera. Deze plant staat bekend om haar intensief huidherstellende eigenschappen. Wanneer de formule op de verbrande of geïrriteerde huid wordt aangebracht, wordt deze snel door de huid opgenomen. Dit zorgt direct voor verlichting van de geïrriteerde huid. De formule bevat tevens Australisch acacia-extract. Dit kalmeert onmiddellijk een rode of verbrande huid en hydrateert een droge huid intensief.

TIP: Door de gel in de koelkast te bewaren, wordt de huid extra verkoeld en aangenaam verfrist na het zonnebaden.

Australian Gold Herbal Therapy Lip Balm SPF 30, de  ideale ‘lipguard’ tijdens elk seizoen!

De zon in de lente, zomer én nazomer is vaak verraderlijk fel, de omslag naar het gure herfstweer en de zon op de pistes later dit jaar, kan de lippen flink uitdrogen. Australian Gold Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30 heeft een rijke, crèmige textuur en een plezierige smaak van sinaasappel met een vleugje frisse munt. De formule op basis van vitamine E en Aloë Vera beschermt de tere huid van de lippen tegen UVA- en UVB-straling dankzij een SPF 30 zonnefilter op basis van o.a. Oxybenzone. De rijke samenstelling laat de lippen fluweelzacht, soepel en glad aanvoelen en geeft ze een mooie, zachte glans. Deze handig stick is daarom ideaal als beschermende en verzorgende lipbalsem tijdens ieder denkbaar seizoen!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België.

www.australiangolddirect.com

Verkoopprijzen:

 

  • Australian Gold® Soothing Aloë™                                   € 14,95/237 ml.
  • Australian Gold® Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30    €  3,95/4,2 g.

Lees ook:Supergoedje voor je lippen
Lees ook:Het beste voor je body: Australian Gold®
Lees ook:‘Winter sunguards’
Lees ook:Australian Gold® Outdoor zonneproducten
Lees ook:Hul je huid in GOUD ! Scoor maximaal bruiningseffect met Australian !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>