‘Winter sunguards’

Tijdens de wintermaanden kan de zon soms verraderlijk fel zijn. Ook al is deze niet altijd direct zichtbaar met het blote oog, de straling ervan is wel aanwezig. Met name hoog in de bergen en op de skipistes is de kracht van UV-straling extra sterk, omdat de sneeuw deze weerkaatst op de huid. Australian Gold® biedt binnen de onlangs vernieuwde lijn van outdoor-zonneproducten een aantal effectieve formules, die ervoor zorgen dat je goed beschermd en daarmee onbezorgd kunt genieten van ‘Winter Wonderland’!

De huid wordt ook tijdens de wintermaanden aan de zon blootgesteld en heeft daarom extra aandacht, verzorging en met name een goede bescherming nodig met een hoge factor. De vernieuwde Australian Gold® outdoor-zonneproducten staan garant voor een optimale bescherming in combinatie met een intensieve verzorging van de huid die in de buitenlucht bloot staat aan UV-straling.

Effectieve ‘winter sunguards’ tijdens de sneeuwpret met SPF 50 voor volwassenen én kids

De vernieuwde SPF 50-Plus Lotion van Australian Gold® en de Australian Gold® SPF 50-Kids lotions zijn beide water- en zweetproof, smeren gemakkelijk uit en worden snel door de huid opgenomen. De samenstellingen van deze hoogwaardige zonnebrandlotions met een hoge factor bevatten naast breedspectrum UVA- en UVB-filters tevens intensief verzorgende werkstoffen zoals groene thee-extract, aloë vera, zonnebloemolie en vitamine E, alsmede Australische tea tree olie.  

Handige Face Guard Stick SPF 50 om onderweg in je winterjas of ski-jack mee te nemen

De Australian Gold® Face Guard™ Sunscreen Stick bevat een SPF 50. Deze handige stick is speciaal ontwikkeld voor een hoge bescherming van uiterst zongevoelige plekjes zoals de neusbrug, het voorhoofd, de oogleden en niet te vergeten de randjes van de oorschelpen (als je geen wintermuts draagt). Het compacte design maakt dit product ideaal om onderweg in je winterjas of ski-jack mee te nemen. Zo kan deze, indien nodig, eenvoudig en snel regelmatig opnieuw worden aangebracht.  

SPF 30 Stick voor de lippen  met aangename sinaasappel- en muntsmaak

Voor de bescherming van de tere huid van de lippen in de zon is er de Australian Gold® Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30. Deze rijk verzorgende lipbalsem heeft een crèmige textuur en een plezierige smaak van sinaasappel met een vleugje verfrissende munt. De balsemformule op basis van vitamine E en Aloë Vera beschermt de tere huid van de lippen tegen UVA- en UVB-straling dankzij een SPF 30 zonnefilter op basis van o.a. Oxybenzone en laat de lippen fluweelzacht, soepel, glad en comfortabel aanvoelen.

 Verkrijgbaarheid, verkoopprijzen en meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.

Verkooprijzen

 

  • Australian Gold®  SPF 50-Plus Lotion                              € 17,95/237 ml.
  • Australian Gold®  SPF 50-Kids Lotion                              € 17,95/237 ml.
  • Australian Gold®  Face Guard Stick SPF 50                      €  9,45/14 gram
  • Australian Gold® Herbal Therapy Lip Balm SPF 30           €  3,95/4,2 g.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België alsmede bij diverse drogisterijen en parfumerieën.

De producten zijn tevens verkrijgbaar via de website: www.australiangoldshop.nl

Lees ook:Supergoedje voor je lippen
Lees ook:Het beste voor je body: Australian Gold®
Lees ook:Perfect summerbeauty duo van Australian Gold®
Lees ook:Australian Gold Tattoo Stick SPF 60™
Lees ook:Superkado voor je getatoeërde vriend(in)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>