Lief voor je huid: vitaminerijke zonbescherming

Swedish Beauty Botanica Aloe ThereVoor zonaanbidders die een voorkeur hebben voor ‘groene’ producten werd de Swedish Beauty BOTANICA® ‘Eco-Chic’ lijn ontwikkeld. De producten uit deze botanische collectie bestaan voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen. De formules van I Mist You™ Rejuvenating Body Spray en Aloe There™ Moisturizer uit de lijn zorgen, zowel tussen het zonnebaden door als nog lang nadat de zon in de zee is gezakt, voor een optimaal verzorgde, gehydrateerde en aangenaam verfriste lichaamshuid!

De Zweedse wetenschapper Folke Johansson ontwikkelde de Swedish Beauty®-producten. Zijn uitgangspunt was om hoogwaardige producten samen te stellen uit o.a. een breed scala aan vitaminen, natuurlijke plantenextracten en een rijke mix aan beschermende, huidverzorgende, herstellende en intensief vochtregulerende ingrediënten.

I Mist You™: After Sun en tussentijdse geurverfrissing in de vorm van een Body Spray!

Zonnen is heerlijk, maar kan zorgen voor een (over)verhit gevoel en de wens om een tussentijdse verfrissing van je body op het strand of aan het zwembad. Swedish Beauty BOTANICA™ I Mist You™ Rejuvenating Body Spray is een intens frisse, parabeenvrije after sun in de vorm van een direct verkwikkende bodyspray. Deze geurnevel bevat een combinatie van blauwe en groene algenextracten (rijk aan de vitaminen C en E). Deze algen hebben tevens krachtige antioxidant eigenschappen. De ‘Secret Rendezvous™-technologie’ verfrist en neutraliseert het typische “na het zonnen”-geurtje dankzij een marine ‘Sea Mist’-geurbeleving, zodat je na het gebruik weer lekker fris en schoon ruikt.

Aloe There™, de rijke Body Moisturizer op basis van 95% botanische werkstoffen

Je huid na zonsondergang op een natuurlijke wijze herstellen, verzorgen en hydrateren? De nieuwe Aloe There™ van Swedish Beauty BOTANICA™ is een meer dan verzorgende after sun lotion! Je kunt deze rijke Body Moisturizer namelijk het hele jaar door als dagelijkse bodylotion kunt gebruiken. De 95% natuurlijke ‘Freedom Formula™’ is parabeenvrij, noten-en glutenvrij en bevat ook geen siliconen. Dit maakt de formule ook bijzonder geschikt voor de heel gevoelige huid. Honing-, avocado- en meloenextracten zorgen voor een optimale vochtbalans in combinatie met de vitaminen A, B5 en E. De toegevoegde tyrosine zorgt ervoor dat je bruine teint extra lang aanhoudt. De samenstelling is tevens uitzonderlijk rijk aan verzorgende Aloë Vera. Het geavanceerde ‘Dew Drop™ Ultra Moisture Complex’ voedt, verzorgt en herstelt de lichaamshuid. Deze verrukkelijke bodylotion in royale pompflacon van 530 ml heeft een subtiele geurbeleving van dauwdruppels op fris bladgroen!

 Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Het merk Swedish Beauty BOTANICA™ wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.
De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s.

Voor meer informatie is er de overkoepelende website: www.australiangolddirect.com

Verkoopprijzen:

 

  • Swedish      Beauty BOTANICA™ I      Mist You™ Aftersun Body Spray     €      19,95/235 ml.
  • Swedish      Beauty BOTANICA™      Aloe There™ Moisturizer                 €      24,50/530 ml

Lees ook:Krijg ook zo’n ruige beachlook!
Lees ook:Kneipp Hydro Balans krachtige vochtbinder met aloe vera
Lees ook:Sprankelende Body Mists….enjoy
Lees ook:Relaxed zonnen met Rituals sun care
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>