Sprankelende Body Mists….enjoy

De Wereldkuren van THERME® Skincare staan symbool voor puur genieten in de oase van je eigen badkamer! Deze lijnen met verschillende verwenproducten zijn gebaseerd op uiteenlopende wereldse beauty- & wellnessrituelen. Stuk voor stuk laten ze je door middel van hun geurbelevingen wegdromen naar verre oorden. Volledig nieuw zijn drie verschillende varianten van de Energizing Body Mist van de THERME® Wereldkuren Bali Flower, Zen White Lotus en Ylang Ylang!

De nieuwe THERME® Energizing Body Mist kan na het douchen of baden worden verneveld over het gehele lichaam als een intens verfrissende, verzorgende en subtiele parfumerende body spray. Dit nieuwe product vormt echter ook een onweerstaanbaar ruikende geurnevel voor het haar (‘Hair Perfume’). De toegevoegde verzorgende bestanddelen geven de sprays een extra dimensie, zonder dat het haar of de huid vet aanvoelt. De formules zijn bovendien vrij van parabenen en bevatten geen  minerale oliën. 

Er is een keuze uit de volgende 3 varianten: NIEUW! THERME® Energizing Body Mist Bali Flower

De ingrediënten in de nieuwe THERME® Energizing Body Mist Bali Flower vinden een oorsprong in de Balinese natuur. Natuurlijke bronnen zoals de spirituele vulkaan op Bali, bloemen, kruiden, rijst en oliën uit de Balinese binnenlanden, vormen de belangrijkste basis. Deze Body Mist heeft een zachte en poederachtige bloemengeur, met een vleugje Vanille, Orchidee en Jasmijn. De formule bevat tevens verzorgende Rijstmelk en Soja-extract voor een fluweelzacht en intensief verzorgd huidgevoel.

NIEUW! THERME® Energizing Body Mist Zen White Lotus

‘Zen’ is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust en harmonie. De Witte Lotus is een ontspannend geurende bloem,  welke symbool staat voor geestelijke zuiverheid en zachtheid. De nieuwe THERME® Energizing Body Mist Zen White Lotus hult je huid en haar in een verfijnde geurwaas van de inspirerende en sereen geurende Witte Lotus. Deze heerlijke Body Mist bevat tevens Zijde- extract voor een ongelooflijk zacht en optimaal verzorgd huidgevoel.

NIEUW! THERME® Energizing Body Mist Ylang Ylang

De Ylang Ylang is een exotische bloem met een weelderige, sensuele geur die een ontspannende en harmoniserende invloed heeft op al je zintuigen! THERME® voegde deze prachtige bloem in combinatie met Hibiscus toe aan haar nieuwe Energizing Body Mist Ylang Ylang. Slechts een paar keer sprayen over je huid en haar en deze exotische en sensueel ruikende Body Mist laat je onweerstaanbaar ruiken. TIP! De nieuwe Energizing Body Mist van THERME®  is ook heerlijk om je linnengoed, interieur en/of kleding subtiel mee te parfumeren.

                                                                         Prijzen, distributie & meer informatie

THERME® Skincare wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark B.V. uit Meppel en wordt verkocht via drogisterijen.  Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.therme.nl of bellen met de THERME® Consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Consumenten adviesprijzen: THERME® Energizing Body Mist Bali Flower         € 6,95/ 60 ml

THERME® Energizing Body Mist Bali Flower         € 6,95/ 60 ml

THERME® Energizing Body Mist Bali Flower         € 6,95/ 60 ml

Lees ook:‘Zen’sationeel genieten…
Lees ook:Lekker voor je velletje: Therme® Bodybutters in diverse smaken…
Lees ook:Haal Bali in je badkamer
Lees ook:Baden als Cleopatra…
Lees ook:Herbeleef je vakantie met deze Body Butters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>