Safe zonnen doe je zo!

image002Nog even en het zomerseizoen gaat van start! Talloze medelanders vertrekken binnenkort weer massaal richting de diverse costa’s of gaan genieten in eigen land van zon, zee en strand. Bij mensen met een lichte tot licht getinte huid kan de zon genadeloos hard aankomen en de huid doen verbranden. Met hannah® Sun Perfection High Quality (SPF Medium) kun je ook met dit huidtype veilig genieten én vooral: profiteren van alle goede eigenschappen van de zon!   

Ieder mens heeft een bepaald huidtype, variërend van een zeer lichte huid tot aan de getinte, donkere huid. Globaal genomen worden deze verschillende huidtypes, in relatie tot het effect dat UV-straling heeft op de huid, verdeeld in 4 verschillende groepen/types (I, II, III en IV). UV-straling is altijd en overal aanwezig. Deze straling is niet zichtbaar, maar heeft wel degelijk effect als de huid er niet goed tegen wordt beschermd! De hannah® Sun Perfection-producten zijn ontwikkeld, denkend vanuit de verschillende huidtypes, in plaats van SPF-nummers.  

Zonlicht PERFECTIONEREN ten gunste van huidverbetering

Alle hannah® Sun Perfection-producten PERFECTIONEREN het zonlicht en laten de huid daarmee alleen profiteren van de goede eigenschappen van de zon. De zonperfectionerende werking van alle hannah® Sun Perfection-producten is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering en absorptie van een overdaad aan UV-straling. Hierdoor maakt de huid gebruik van het licht in plaats van er schade door te ondervinden en wordt zij tijdens het zonnen voelbaar én zichtbaar geperfectioneerd.

Sun Perfection High Quality, de effectieve ‘face guard’ voor de lichte tot getinte huid

De formule van hannah® High Quality is speciaal ontwikkeld als effectief zonneproduct voor huidtype II-III oftewel voor de lichte tot licht getinte huid. Mensen met dit huidtype zijn weliswaar gevoelig voor de zon, maar verbranden niet zo snel en worden ook relatief gemakkelijk bruin. Dit huidtype vraagt om een UV-filter Medium (SPF 15), oftewel een gemiddelde mate van UV-bescherming. De samenstelling van hannah® High Quality bevat Bemotrizinol, een fotostabiel UV-absorberend filter voor zowel UVA- als UVB-straling. De toegevoegde werkstof Univul-A is een organische verbinding, welke UVA-licht absorbeert. Deze heeft een uitstekende fotostabiliteit en compatibiliteit met andere ingrediënten. Ook heeft dit zonnefilter in combinatie met de toegevoegde vitamines A en E een krachtige antioxidant werking, waarmee een vroegtijdige huidveroudering effectief wordt tegengegaan.

Optimaal beschermd, gevoed én met een verbeterde huid van de zon genieten!

Huidtype II-III is vaak gevoelig voor het verlies van voedingsstoffen via het huidoppervlak, waardoor het noodzakelijk wordt om deze voedingsstoffen aan te vullen en de vet/vochtbalans van de huid te verbeteren. Daarom bevat de formule van hannah® High Quality tevens intensief voedende werkstoffen, zoals macadamianootolie, allantoïne, sheabutter, sojaproteïnen, aloë vera, essentiële vetzuren, goudsbloemextract en lecithine. Met de huidverbeterende Sun Perfection-producten bewijst hannah®, dat het op een goed beschermde wijze genieten van al het goede van de zon én het behouden van een mooie, vitale én gezonde huid PERFECT te combineren is!

Verkoopprijs & distributie:

De hannah® Sun Perfection High Quality (SPF Medium) is verkrijgbaar voor € 57,00/75 ml bij de erkende hannah huidcoaches en hannah Skin Improvement Research Company (hannah SIRC).

: www.huidcoach.nl

Lees ook:Dé Hannah SUN PERFECTION- lijn!
Lees ook:Perfect voor in de zon!
Lees ook:Je huid op safe hoog in de bergen
Lees ook:Sunproof & volumevergrotend voor je lippen
Lees ook:Beauty-weerstand in je handtas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>