Je huid op safe hoog in de bergen

Het wintersportseizoen is weer in aantocht! Vele medelanders vertrekken binnenkort richting de wit besneeuwde hellingen en hopen op een sportieve vakantie, zonder ‘Halz & Beinbruch’! Om in elk geval de huid te verzekeren van een veilige afdaling, is een goede zonbescherming een regelrechte noodzaak. De zon op de pistes is immers verraderlijk fel en qua intensiteit vele malen hoger dan op zeeniveau. Met hannah Sun Perfection Juvi Protect (SPF High) en Full Lips (SPF 15) zorg je hoe dan ook voor 100% veilig wintersporten voor de huid!

Op de wit besneeuwde skipistes is UV- straling extra krachtig en vele malen meer aanwezig dan in de ‘lage landen’. Dit verschil qua UV- intensiteit kan tot wel 30% oplopen! De witte sneeuw weerkaatst bovendien tot wel 80% van de straling. Omdat de huid in Nederland in de winter bovendien bijna geen zon krijgt, kan de straling op de witte hellingen ongenadig hard aankomen. Dat vraagt dus om een optimale zonbescherming, door middel van de hannah Sun Perfection- producten!

Hoog in de bergen een hoge bescherming voor de huid met hannah Juvi-Protect

Voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid (huidtype I-II) die snel verbrandt en voor wintersporters, biedt hannah met Sun Perfection Juvi Protect een hoge mate van bescherming tegen zowel UVA- als UVB- straling, dankzij een SPF HIGH (SPF 30). De toegevoegde werkstof Univul, welke UVB- licht absorbeert, heeft een hoge mate van fotostabiliteit, hetgeen onmisbaar is bij het felle zonlicht in de bergen! In combinatie met de vitamines C en E heeft Univul een extra krachtige anti-oxidant werking, in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van zonlicht. Deze rijke en volle crème bevat macadamia olie, dat rijk is aan Omega  3- , 6-, en 7 vetzuren. Deze werkstof vult de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid aan en optimaliseert de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. De formule bevat tevens sheabutter, aloë vera, lecithine, kokos- en zonnebloemolie, vanwege hun hoogwaardige huidverzorgende eigenschappen.

Optimaal beschermde en soepele lippen dankzij hannah Sun Perfection Full Lips!

De aan hannah Sun Perfection Full Lips toegevoegde zonnefilter met SPF 15 beschermt de tere huid van de lippen op de pistes tegen UV- straling en uitdroging door gure wind en kou en houdt ze daarmee perfect soepel en langdurig jeugdig. De formule werd ontwikkeld op basis van plantaardige hydroxypyroline (een aminozuur), onderdeel van de werkstof SEPILIFT® DPHP.  Dit geavanceerde ingrediënt zorgt ervoor dat de huid van de lippen op een drievoudige, intensief verstevigende wijze optimaal wordt verzorgd. De formule stimuleert de concentratie van de collageenvezels, beschermt het elastine en beschermt de fibroblasten tegen vrije radicalen. Dit drievoudige effect speelt een belangrijke rol bij het herstellen van de tere huid van de lippen. De zijdezachte balsem zorgt voor voelbaar meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid, hetgeen resulteert in opvallend volle en mooi glanzende lippen!

Verkoopprijs & distributie:

De hannah Sun Perfection Juvi Protect (SPF High) is verkrijgbaar voor € 54,00/75 ml en hannah Sun Perfection Full Lips (SPF 15) voor € 9,90 bij de erkende hannah huidcoaches en hannah Skin Improvement Research Company (hannah SIRC).

www.huidcoach.nl

Lees ook:Sunproof & volumevergrotend voor je lippen
Lees ook:Bescherm jezelf tegen Koning Winter
Lees ook:Dé Hannah SUN PERFECTION- lijn!
Lees ook:Beauty-weerstand in je handtas
Lees ook:Perfect voor in de zon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>