Dit ananas/kokosdrankje maakt je goddelijk bruin

Tan Shot Original BottleBradford & Hamilton BV, Europees distributeur van o.a. Australian Gold®, is een expert op het gebied van trendy producten die garant staan voor veilig, mooi én verantwoord bruinen, zowel onder de zonnebank als in de buitenzon. Om huid en haar zowel voorafgaand aan, als na afloop van een eindeloze, zonovergoten zomer optimaal voor te bereiden en achteraf intensief te verzorgen, zijn er wederom aantal vernieuwende introducties!

Tan Shot®, het trendy ‘beautyfood’-drankje, voor een betere bruining en mooiere huid

Tan Shot® Tan & Beauty Drink is een nieuw, trendy ‘beautyfood- drankje’ ter voorbereiding op het bruinen in de buitenzon (of onder de zonnebank). Deze watertandend lekkere ‘vitamineboost’, met de heerlijk tropische smaak van ananas en kokos, werkt van binnen uit voor een mooiere bruining en een intensieve huidverzorging. De melanineproductie wordt gestimuleerd en vroegtijdige huidveroudering wordt vertraagd dankzij bèta caroteen, de vitamines C en E, Co-enzym Q10 (krachtige antioxidant) en hydraterend aloë verasap. Deze combinatie gaat de vorming van rimpels en fijne lijntjes tegen van binnen uit en zorgt voor een verbeterde elasticiteit en voeding van de huid. Ca. 3 Tan Shots® per week zorgen reeds voor een goed resultaat.

Ultiem donker gebruinde, zijdezachte én gestroomlijnde benen met Australian Gold® Dark Legs™

Zodra de rok weer korter wordt, de panty’s uit gaan en de bikinitijd in zicht komt, willen we liever niet met ‘witte melkflessen’ voor de dag komen! Nieuw van Australian Gold®  is Dark Legs™. Deze 3-in-1 bruiningslotion voor onder de zonnebank werd speciaal ontwikkeld om de benen binnen een heel korte tijd te voorzien van een diep gebronsde, subliem glanzende teint dankzij intensief bruiningsstimulerende werkstoffen. Het toegevoegde ‘Silky Softness Complex’ zorgt er bovendien voor dat de huid van de benen onweerstaanbaar zijdezacht aanvoelt en er dito uitziet. De ‘Perfection Blend Technologie’ verstevigt de huid van de benen waardoor ze beter gestroomlijnd voor de dag komen.

Effectief UV-herstel voor je droge lokken met Australian Gold® Hemp Nation™ Haarverzorging

De Australian Gold®  Hemp Nation™-lijn is gebaseerd op pure hennepzaadolie, een botanisch ingrediënt dat zorgt voor een optimale vocht/vetbalans van huid en haar dankzij essentiële aminozuren. Dit maakt deze luxueuze lijn uitzonderlijk geschikt als verwenverzorging na het zonnen! De Australian Gold®  Hemp Nation™ UV Repair Shampoo reinigt, herstelt en hydrateert het haar na een lange dag aan zee of in het zwembad op basis van hennepzaadolie, aloë vera-extract en henna. Door het haar aansluitend te verzorgen met de Hemp Nation™ UV Protect Conditioner, wordt het niet alleen gevoed, ontklit en verzacht, maar bescherm je het tevens optimaal tegen UV-straling. Naast de grote flacons van 235 ml zijn van beide haarproducten ook handzame mini’s!

Australian Gold® After All™ Body Butter, de rijke verwenverzorging na het zonnen

Met de romige verwenformule van de nieuwe Australian Gold® After All™ Body Butter geef je de dorstige huid na het zonnen alles om weer optimaal zacht, soepel, glad en elastisch te worden. Deze rijke bodybutter met een heerlijke citrus-vanille geurbeleving bevat voedende cacao- en sheabutter en jojoba olie, herstellende en verzachtende honing en sojaboon-extract. De formule gaat fijne lijntjes en rimpels tegen, is ideaal voor het verzachten van ruwe plekjes op ellebogen en voeten en houdt bovendien (nog ver tot in het najaar!) je bruine zomerteint optimaal vast.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

 

Tan Shot® Tan & Beauty Drink en de producten van Australian Gold® worden in Europa exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton B.V. uit Roosendaal.

 

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België. Voor meer informatie is er de website: www.australiangolddirect.com , Australian Gold® is ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/australiangold

 

Verkoopprijzen:

 

  • Tan Shot Tan & Beauty Drink  € 1,95/stuk
  • Australian Gold® Dark Legs™ € 18,95/250 ml – € 2,85/sachet 15 ml
  • Australian Gold® Hemp Nation™ UV Repair Shampoo  € 17,95/235 ml – € 7,50/60 ml
  • Australian Gold® Hemp Nation™ UV Protect Conditioner € 17,95/235 ml – € 7,50/60 ml
  • Australian Gold® After All™ Body Butter  € 35,50/pot 296 ml.

Set

Lees ook:Drink je bruin!
Lees ook:Feel good, look good!!
Lees ook:Moisturizer op basis van Hennep
Lees ook:Australian Gold Tattoo Stick SPF 60™
Lees ook:Perfect summerbeauty duo van Australian Gold®

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>